Advertisement
Lifestyle, STIRI — iulie 11, 2016 at 2:13 pm

Helvetia Luxury Watches ne oferă regulile pentru purtarea și îngrijirea ceasurilor la plajă

by

Specialiștii Helvetia Luxury Watches ne sfătuiesc cum să ne protejăm ceasurile când mergem la plajă sau la piscine.

Untitled

Vara știți cum trebuie să vă îngrijiți ceasul după ce ați intrat în apa sărată din mare sau în cea din bazine, care conține clor? Știați că marcajele fluorescente ale ceasurilor sunt afectate de expunerea la soare sau umezeală? Acestea sunt doar câteva dintre subiectele pentru care specialiștii de la Helvetia Luxury Watches ne oferă sfaturile și atenționări, pentru a ne proteja ceasurile la plajă și în apă.

Gentleman’s Car vă invită să citiți lista detaliată de sfaturi pentru purtarea ceasurilor în apă și îngrijirea lor accesând link-ul direct către articolul din site-ul www.helvetia.com.ro
Aceste îndrumări calificate sunt oferite de experții service-ului Helvetia Luxury Watches, care este un etalon al calității și profesionalismului, specialiștii săi oferind atât revizii complexe, cât și servicii de autentificare.

Pe site-ul www.helvetia.com.ro sunteți întâmpinați și de colecțiile numeroaselor mărci orologiere de elită cuprinse în portofoliul Helvetia Luxury Watches. Printre acestea se află Vacheron Constantin, Officine Panerai, Longines, Baume & Mercier, Glashutte, Piaget, Chanel, Vulcain, Tissot.

Citeste si...

VIDEO: Maria Teresa de Filippis, prima femeie pilot din Formula 1
Aston Martin x Hogan – Sneaker inspirat de GT-urile britanice

Lasa un comentariu:

Comentarii