Advertisement
Lifestyle, STIRI — decembrie 17, 2015 at 11:49 am

Helvetia Luxury Watches lansează mărcile Thomas Sabo și DANI by Daniel K

by

Helvetia Luxury Watches introduce în România două mărci definite de originalitate și spirit îndrăzneț, redate prin standardele segmentului de lux.

Helvetia Luxury Watches a  preluat de curând activitatea companiei Helvetansa și duce tradiția rafinamentului mai departe, completând portofoliul cu două mărci a căror reputație este clădită prin creații caracterizate de stil inovator și calitate.

thomas sabo

Astfel, Helvetia Luxury Watches introduce pe piața din România carismaticul brand Thomas Sabo ale cărui bijuteriile, ceasuri și accesorii sunt definite de un design distinct, menit să dea un plus de caracter oricărei ținute. Colecțiile variate oferă soluții de accesorizare pentru orice ocazie și ținută, fie ea casual, clasică, elegantă sau chiar și stiluri mai îndrăznețe precum cel rock’n’roll.

Printre ambasadorii de imagine ai mărcii Thomas Sabo se numără pilotul de Formula 1 Nico Rosberg, modelul Georgia May Jagger sau violonistul David Garrett. Aceștia provin din domenii diferite, însă toți reprezintă noua generație de elită, cu mentalități deschise și stil individual puternic. Thomas Sabo redă aceste atribute prin produse adresate atât doamnelor, cât și domnilor de diferite vârste, creațiile sale fiind unele pline de expresivitate și cu un design potrivit gusturilor, ocaziilor, experiențelor fiecăruia, la prețuri accesibile.

thomas sabo

Al doilea brand lansat de Helvetia Luxury Watches în România este DANI by Daniel K. Acesta este o extensie a brandului Daniel K și reprezintă o acțiune îndrăzneață care propune colecții de bijuterii cu diamante artificiale, create după standardele și stilul din industria luxului. Experiența și flerul pentru lux al mărcii Daniel K sunt dovedite și de vedetele care au ales să poarte accesoriile sale. Lista VIP cuprinde nume precum Halle Berry, Sigourney Weaver, Oprah Winfrey, Naomi Campbell, Eva Longoria, Mary J Blige, Portia de Rossi.

DANI by Daniel K

Iar prin colecțiile Dani by Daniel K se lansează un concept nou, care dă clienților posibilitatea de a alege între două variante de bijuterii, cu pietre prețioase naturale sau artificiale, ceea ce este o noutate pentru un brand de lux. Colecțiile variate Dani by Daniel K oferă delicatețea și strălucirea unei pietre incolore, dar și alternativa unei explozii de culori și forme.

După preluarea activității unei companii deja consacrate, Helvetia Luxury Watches debutează astfel în România cu un portofoliu completat cu două mărci inovatoare, care reprezintă abordări moderne ale industrie de lux. Iar pentru a puncta acest nou capitol în activitatea sa, Helvetia Luxury Watches l-a ales pe solistul Peter Pop drept ambasador al companiei și produselor acesteia în relația cu publicul. Atât compania Helvetia Luxury Watches, cât și Peter Pop sunt la început de drum în România, motiv pentru care parteneriatul este unul natural și bazat totodată pe încrederea acordată talentelor la început de drum.

Pentru detalii despre portofoliul de mărci oferite de Helvetia Luxury Watches în România, vă invităm să accesați site-ul oficial al companiei.

Citeste si...

Hublot MP-05 LaFerrari Sapphire – Tribut sculptat în safir
California Dreaming: Volkswagen readuce buggy-ul la viață cu ajutorul propulsiei electrice

Lasa un comentariu:

Comentarii