Advertisement
STIRI — ianuarie 26, 2017 at 2:53 pm

Goodyear introduce aplicația eCasing Mobile pentru un management al reșapării îmbunătățit

by

Reșaparea, deja mult mai eficientă prin noua aplicație pentru mobil pentru toți partenerii din rețea.

OPEN Goodyear eCasing Mobile App Login iPad

Sistemul de succes pentru reșapare eCasing de la Goodyear este acum încă o dată îmbunătățit prin introducerea noi aplicații pentru mobil eCasing Mobile. Aceasta va permite tuturor utilizatorilor să acceseze sistemul de pe telefoanele lor mobile într-o manieră mai convenabilă și mai rapidă, pentru a asigura o eficiență mai mare în rețeaua de reșapare a anvelopelor pentru vehicule comerciale.
eCasing este un sistem de management al carcasei anvelopelor de camion pe baza de internet. Acesta este folosit de-a lungul Europei, nu doar de către Goodyear, de către partenerii care oferă servicii de reșapare și de către distribuitori, ci și de către operatorii de camioane, autobuze și autocare. Noua versiune pentru mobil este disponibilă gratuit și este compatibilă atât cu telefoanele pe android cât și iOS. Aceasta este ceva ce vine în plus pentru dezvoltarea platformei myway eBusiness B2B de la Goodyear, oferind utilizatorilor o mai mare vizibilitate, o mai mare capacitate de urmărire și o mai mare capacitate de actualizare a informațiilor atât online cât și pe dispozitivele mobile.

“Cu noua aplicație eCasing Mobile, am sporit versatilitatea celui mai important sistem de management al reșapării pe care îl deținem” a spus Grégory Boucharlat, Director Retread Operations Europa, Orientul Mijlociu și Africa la Goodyear Dunlop. “Explicate pe scurt, tranzacțiile de tip eCasing presupun că flotele au propriile lor carcase pe care le dau la reșapat și care le sunt returnate sau că își dau pur și simplu carcasele la schimb pentru anvelope reșapate. Credem că este pentru prima dată în industrie când se introduce versiunea mobila a sistemului de succes eCasing și că această introducere crește eficiența ofertei noastre către consumatori. Aceasta este și o dovadă în plus a angajamentului Goodyear de a livra soluții de top în businessul comercial.”

Versiunea mobilă a eCasing face tranzacțiile mai rapide și mai convenabile, în special pentru acei utilizatori care nu stau la birou sau pentru cei care operează un vehicul. Aceasta este disponibilă gratuit, dar cerința este ca utilizatorii să obțină mai întâi o acreditare de la Goodyear, chiar dacă toți utilizatorii eCasing vor primi acces imediat. Aplicația va fi introdusă progresiv în Europa. Aplicația suportă toate operațiunile de business; incluzând aici printre altele serviciile Customer Owned Casing și Casing Exchange.
Dezvoltarea noii versiuni eCasing este cea mai recentă dintr-un număr de îmbunătățiri aduse soluțiilor comerciale de bussines de la Goodyear, în decursul anului 2016. Printre acestea se numără un upgrade al sistemului Goodyear de management al flotelor FleetOnlineSolutions (FOS) – noua aplicație eCasing Mobile este o aplicație integrală de ultimă generație a FOS.

Despre Goodyear
Goodyear este una din cele mai mari companii producătoare de anvelope din lume. Are aproximativ 66.000 de angajați și își fabrică produsele în 49 de unități de producție în 22 de țări peste tot în lume. Cele două centre ale sale pentru inovare din Akron, Ohio, și Colmar-Berg, Luxemburg, se luptă să dezvolte produse și servicii de ultimă generație care stabilesc standarde tehnologice și de performanță în această industrie.
Gama de anvelope de iarnă a Goodyear Dunlop Europa pentru vehicule comerciale, autobuze și autocare include peste 400 de anvelope diferite ce acoperă peste 55 de dimensiuni. Mulți din producătorii de vehicule comerciale de top aleg ca echipare originală anvelope de la Goodyear, printre aceștia numărându-se DAF, Iveco, MAN, Mercedes-Benz, Renault Trucks, Scania și Volvo. Goodyear furnizează de asemenea anvelope pentru majoritatea producătorilor. Cu sistemul de soluții Fleet First, care cuprinde și rețeaua de service TruckForce, programul de asistență rutieră ServiceLine 24h, sistemul de management pe internet FleetOnlineSolutions și tehnologiile de reșapare de la Goodyear, Goodyear furnizează una din cele mai mari game de servicii dedicate din industrie.
Pentru mai multe informaţii despre Goodyear şi produsele sale, vizitaţi www.goodyear.ro.

Citeste si...

Ferrari Portofino – Pasiune picată din senin
Bentley Continental GT versus Aston Martin DB11: Duelul sportivilor aristocrați

Lasa un comentariu:

Comentarii