Advertisement
STIRI — noiembrie 22, 2017 at 10:57 am

Fundația Țiriac organizează turneul de hochei pe gheață pentru juniori Țiriac Trophy

by

Fundația Ion Țiriac organizează duminică, 10 decembrie 2017, în colaborare cu Federația Română de Hochei pe Gheață, turneul de hochei Țiriac Trophy, un eveniment dedicat echipelor de juniori cu vârsta cuprinsă între 4 și 9 ani. Turneul se va desfășura la patinoarul Țiriac – Telekom Arena.

Patinoarul Tiriac - Telekom Arena (3)

Organizată cu ocazia împlinirii unui an de funcționare a patinoarului Țiriac – Telekom Arena, competiția Țiriac Trophy recompensează eforturile și performanțele celor mici în sportul pe gheață.

“Este o realizare imensă atât pentru echipa patinoarului, cât și pentru sporturile pe gheață din România, că am reușit să transformăm copii care acum câteva luni abia își țineau echilibrul pe gheață în mici jucători de hochei. Sunt mândru de rezultatele pe care le înregistrează patinoarul după un an de activitate și mă bucură când văd atât de mulți juniori antrenându-se și disputând meciuri pe gheață. Mulțumesc partenerilor, sponsorilor și echipei de antrenori pentru implicare și pentru eforturile depuse până acum pentru crearea unui viitor luminos în sportul românesc.”, a declarat domnul Ilie Năstase, Președinte de Onoare al Fundației Țiriac.

Startul competiției se va da la ora 11:00, iar meciurile se vor disputa pe două categorii de vârstă, 4-6 ani, respectiv, 7-9 ani. La categoria 4-6 ani sunt programate meciuri amicale, în intervalul 11:00-11:50, la care vor participa exclusiv echipe înființate la patinoarul Țiriac – Telekom Arena, respectiv “Dedeman”, „Simona Halep” și „Skoda”, cu o structură formată din nouă jucători și portar. Echipa exclusiv feminină de juniori la hochei „Simona Halep” va juca primul său meci oficial în cadrul turneului de hochei pe gheață Țiriac Trophy.

Patinoarul Tiriac - Telekom Arena (4)

Categoria 7-9 ani va fi reprezentată de echipele „Telekom” „Viitorul Hocheist”, „Husky București” și „Triumf București”, formate din zece jucători și portar, care se vor lupta pentru trofeul Țiriac Trophy în intervalul orar 12:20 – 13:30.
Arbitrajul va fi asigurat de Federația Română de Hochei pe Gheață.

Jucătorii vor primi diplome și medalii, în timp ce premiile competiției însumează 23.000 lei și vor consta în echipament sportiv de specialitate.

Totodată, Federația Română de Hochei pe Gheață va răsplăti cu distincții cel mai bun atacant, cel mai bun fundaș, cel mai bun portar și cel mai bun golgheter din turneu.

Accesul publicului la eveniment este gratuit și se va face începând cu ora 10:00, în limita capacității patinoarului de 500 de locuri în tribune.
Pentru facilitarea accesului la competiție, Fundația Țiriac pune la dispoziția participanților, public larg și echipe de hochei, transport gratuit cu un autocar cu o capacitate de 52 de locuri, pe traseul Bd. Aviatorilor, București – Țiriac-Telekom Arena, Otopeni și retur, conform programului de mai jos:

turneu hochei

Ca urmare a organizării turneului Țiriac Trophy, programul patinoarului Țiriac – Telekom Arena cu publicul de pe data de 10 decembrie 2017, din intervalul 11:00-12:40, va fi suspendat. Publicul larg va avea acces pe gheață pentru activități de recreere, în data menționată mai sus, doar între orele 18:00-19:40.

Țiriac-Telekom Arena este un proiect unic, singurul patinoar din zona București-Ilfov dezvoltat conform celor mai recente norme olimpice internaționale și în acord cu indicațiile Federației Internaționale de Hochei. Principalul său scop este încurajarea practicării sportului în rândul copiilor, tinerilor și sprijinirea echipelor sportive în atingerea celor mai înalte performanțe.

Inițiativa Fundației Ion Țiriac de a face sporturile pe gheață accesibile celor mici este susținută de: Telekom Romania, Allianz-Țiriac, Dedeman și Skoda.

Comunicat de presă și credit foto: Fundația Ion Țiriac

Patinoarul Tiriac - Telekom Arena (5)

Citeste si...

DS 3 – Seducție cu fler modern
Alpine A110 – Nostalgia sportivității pure

Lasa un comentariu:

Comentarii