Advertisement
STIRI — decembrie 29, 2015 at 6:35 pm

Frumusețea vine din interior: Mercedes-Benz Clasa E versus Volvo S90

by

Dacă gusturile nu se discută, atunci vă invităm să urmăriți un duel video între Mercedes-Benz Clasa E și Volvo S90, pentru a alege cel mai rafinat interior.

De curând Volvo a lansat berlina de clasă mare S90, care va înfrunta concurenți de elită precum Mercedes-Benz Clasa E, BMW Seria 5 și Audi A6. Laudele la adresa designului lui Volvo S90 au fost îndreptate în deosebi către rafinamentul interiorului. De altfel, mulți spun că suedezii nu doar au prins din urmă berlinele germane, ci îi sfidează cu un standard cel puțin la fel de elevat.
La puțin timp după dezvăluirea lui Volvo S90 și Mercedes-Benz ne-a prezentat interiorul viitoarei generații Clasa E, care va fi disponibil pe piață din 2016, ca și modelul suedez.
Iar de atunci s-a creat o polemică despre care dintre cele două modele business are cel mai bun interior. Mercedes-Benz Clasa E adoptă cu mici modificări planșa de bord a luxosului model Clasa S, iar Volvo S90 se distinge printr-un design minimalist dar avangardist atât ca dotări, cât și ca aspect.
Este genul de dispute în care preferințele personale și subiective sunt cele care pot dicta alegea. Așadar, dacă gustul nu se discută, atunci vă propunem un duel video între cele două interioare și vă invităm să vă alegeți preferatul.
Pentru informații și poze suplimentare despre cele două berline puteți accesa linkuri-le de mai jos care vă conduc către articolelor în care am detaliat noile berline:

Mercedes-Benz Clasa E 2016 – detalii suplimentare

Volvo S90 2016 – detalii suplimentare


Citeste si...

Volvo V60 Cross Country – o nouă viziune
Toyota investește în inteligența artificială

Lasa un comentariu:

Comentarii