Advertisement
STIRI — decembrie 9, 2015 at 1:40 pm

Ford Mondeo Vignale răsfață clienții din România

by

Ford Mondeo Vignale este interpretarea de lux a popularului model de clasă medie. Dotările și finisările sale elevate sunt completate cu servicii de asistență.

Experiența deosebită pe care o oferă un produs de calitate înaltă începe cu momentul achiziționării și continuă cu utilizarea și întreținerea lui. Sunt beneficii de care se bucură pe deplin clienții modelelor Vignale, create de Ford drept interpretări supreme ale noilor generații Mondeo și, în curând, S-Max.

Ford Mondeo Vignale

Primul model de acest fel oferit și în România este Ford Mondeo Vignale. Fiind un produs special, această variantă Mondeo nu este disponibilă în orice showroom Ford din țară, ci doar în cele denumite Ford Store. Sunt showroom-uri care respectă un standard deosebit  prin faptul că în ele au fost amenajate spații de tip lounge dedicate modelelor Vignale. Clienții sunt invitați într-un mediu relaxat  în care pot explora prin intermediul unor ecrane tactile numeroasele variante de configurare propuse de programul Vignale pentru noul Mondeo.

Pentru început vor exista cinci asemenea showroom-uri Ford în România. Primele două au fost deja inaugurate în București de Țiriac Auto și BDT. Vor urma în scurt timp câte unul în Iași, Cluj și Timișoara.

Ford Mondeo Vignale

Asistența oferită clienților continuă și după cumpărarea mașinii prin serviciul de asistență pentru clienți Vignale OneCall 24/7. Iar când mașina este chemată în service pentru efectuarea inspecțiilor recomandate, atunci este inclusă și o spălare gratuită a mașinii.

Ford Mondeo Vignale se distinge prin elementele cromate ale caroseriei, designul unic al jantelor și tapițeria din piele cu cusături în formă hexagonală. De altfel, hexagonul este un laitmotiv și pentru decupajul grilei frontale, care creează personalitatea modelelor Vignale. De asemenea, sunt oferite scaune cu 11 perne de aer care oferă masaj, faruri Ford Dynamic LED, sistemul Active City Stop, care acționează frânele automat pentru a evita o coliziune sau a reduce severitatea unui impact la viteze de până la 40 km/h.

Mondeo Vignale este înzestrat și cu tehnologia Ford Active Noise Cancellation, care detectează zgomotul motorului perceput în habitaclu cu ajutorul a 3 microfoane din interiorul mașinii. Acesta dictează sistemului audio să emită unde de sunet care contracarează zgomotul.

Ford Mondeo Vignale

Rafinamentul crescut al mașinii este asigurat încă din stadiul de producție. Astfel, șase maeștrii manufacturieri finisează fiecare Ford Mondeo Vignale. Este o abordare care în buna tradiție a legendarului carosier Alfredo Vignale, al cărui nume este preluat de aceste modele elevate. Mașinile produse la Centrul Vignale din Valencia trec prin 100 de verificări suplimentare ale calității. Iar vopseaua fiecărui model Vignale este polișată manual timp de 2 ore, pentru un lustru impecabil.

În România, Mondeo Vignale este disponibil de la 36.600 euro cu TVA. Acesta este prețul pentru versiunea sedan, care poate fi echipată cu motorizări diesel 2.0 TDCi de 180 sau 210 CP, o propulsie hibridă 2.0 HY de 187 CP sau propulsor pe benzină 2.0 EcoBoost de 203 sau 240 CP. Motorizările diesel și pe benzină sunt oferite și pentru versiunea Wagon.

Pentru lista completă de prețuri accesați site-ul dedicat Vignale.

Ford Mondeo Vignale

Citeste si...

Morgan oferă acum și trei sortimente de bere speciale
Brabus 550 Adventure 4x4²: De treci munții de arginți...

Lasa un comentariu:

Comentarii