Advertisement
STIRI — ianuarie 25, 2016 at 1:05 pm

Ferrari California T Handling Speciale – Un armăsar mai nărăvaș

by

Ferrari California T Handling Speciale este versiunea cu abilități dinamice sporite care va debuta la Salonul Auto de la Geneva din luna martie.

Ferrari California T Handling Speciale

Ferrari California T este modelul de bază din gama constructorului italian, dar asta nu înseamnă că nu este un armăsar pur sânge. Are un V8 turbo de 3.855 cmc care descătușează 560 CP și face posibil un sprint 0-100 km/h de 3,6 secunde. Dar, în buna sa tradiție sportivă, Ferrari oferă acum pachetul Handling Speciale pentru cei care vor un caracter dinamic și mai pronunțat din partea lui California T.

Ferrari California T Handling Speciale are reglaje noi ale amortizoarelor și arcuri modificate. Ferrari spune că aceste calibrări sporesc rigiditatea mașinii. Arcurile din față au rigiditatea crescută cu 16%, iar cele dn spate cu 19%, ceea ce reduce tangajul caroseriei. Chiar dacă reduc într-o mică măsură confortul oferit de suspensii, oferă un comportament și mai sportiv.

În modul Sport, reacțiile amortizoarelor sunt mai rapide, iar sistemul de control al tracțiunii F1-Trac face posibilă o accelerare mai eficientă în timpul ieșirilor din viraje sau când se rulează pe porțiuni de carosabil cu denivelări. Tot în modul Sport și cutia de viteze schimbă urcă sau coboară trepte mai rapid, datorită intervențiilor la nivelul gestiunii electronice.

Pachetul Handling Speciale exaltează simțurile și prin eșapamentul special conceput pentru această versiune de echipare. Ferrari spune că acum timbrul evacuării este și mai pronunțat indiferent de regimul de turație. Geometria evacuărilor a fost proiectată pentru ca tonul sunetului pe care îl produce eșapamentul să crească progresiv, odată cu turațiile motorului.

Ferrari California T Handling Speciale se distinge vizual prin grila frontală de culoare Grigio Ferro Met și negrul mat al evacuărilor și difuzorului aerodinamic din spoilerul spate.

Ferrari California T Handling Speciale

Citeste si...

VIDEO: Audi e-tron Sportback – Al doilea SUV electric din gama mărcii germane
Produse de sezon de la Norauto

Lasa un comentariu:

Comentarii