Advertisement
STIRI — februarie 1, 2016 at 11:33 am

Ferrari California T este vedeta unui clip care te face să visezi 1001 de nopți

by

Ferrari California T este modelul ales de constructorul italian pentru un tribut adus Orientului Mijlociu, una dintre piețele sale importante.

Peisajul și sentimentul de libertate dat de șoselele care străbat deșerturile din Orientul Mijlociu fac parte din fanteziile împătimiților de mașini. Este un traseu pe care te imaginezi conducând o mașină supersport. Ferrari știe bine acest lucru, astfel că a creat un clip video denumit Deserto Rosso (Deșertul Roșu), în care protagoniste sunt două exemplare California T. Filmarea epică a avut loc în Oaza Liwa din deșertul Rub’ al Khali, unde se află unele dintre cele mai înalte dune de nisip din lume.
Prin acest clip Ferrari aduce un tribut frumuseții Orientului Mijlociu, care este și una dintre piețele importante ale mărcii din Maranello. Iar alegerea lui Ferrari California T pentru rolul principal nu ne miră, deoarece constructorul italian a dat mare atenție acestui model în ultima vreme.
Pe lângă motorul turbo V8 de 560 CP, Ferrari California T a primit de curând și un pachetul Handling Speciale, care îi amplifică abilitățile dinamice. Detalii despre performanțe sale și despre acest pachet cu reglaje speciale puteți citi în articolul pe care Gentleman’s Car l-a dedicat lui Ferrari California T Handling Speciale.

Citeste si...

Mercedes-Benz Clasa E cu ampatament lung depășește Clasa S în spațiu pentru pasageri
VIDEO: Book by Cadillac – Poți conduce orice Cadillac pentru 1.500 de dolari pe lună

Lasa un comentariu:

Comentarii