Advertisement
STIRI — noiembrie 15, 2018 at 11:36 am

Eveniment aniversar: 5 ani Țiriac Collection

by

Au trecut cinci ani de când Țiriac Collection și-a deschis pentru prima dată porțile, oferind publicului larg posibilitatea de a admira mașini de excepție, modele istorice, dar și actuale, în pas cu cele mai noi tendințe din domeniul auto. Aniversarea prestigioasei colecții a fost marcată astăzi în cadrul unui eveniment special, găzduit la galeria Țiriac Collection din Otopeni.

Tiriac Collection 5 ani

„Sărbătorim un parcurs frumos din existența Țiriac Collection. Primii cinci ani au însumat multe motive de bucurie atât pentru mine, ca fondator al colecției, cât și pentru cei care au vizitat galeria în tot acest timp. Am văzut împreună colecția crescând de la 60 de modele inițial introduse în galerie, la peste 170 de exemplare, care pot fi admirate la momentul actual. De la un an la altul, tot mai mulți iubitori de mașini, adulți și copii, au trecut pragul Țiriac Collection și au avut parte de o experiență unică în peisajul auto local și internațional. Gândul cu care am pornit la drum când am înființat Țiriac Collection rămâne, în continuare, motorul care ține în mișcare acest proiect de suflet: bucuria de a împărtăși cu publicul larg pasiunea pentru mașini deosebite, care inspiră prin forță, eleganță și excelență”, a declarat domnul Ion Țiriac în cadrul evenimentului aniversar.

Alături de domnul Ion Țiriac, la eveniment au fost prezenți invitați speciali din lumea sportului, business și auto, prieteni și, în egală măsură, admiratori ai frumuseții și eleganței mașinilor de colecție. Totodată, utilizatorii aplicației mobile Țiriac Collection au avut ocazia să vizualizeze evenimentul aniversar prin intermediul unei transmisiuni de tip live-streaming, disponibilă în cadrul Țiriac Collection Mobile App.

O prezență inedită în calitate de oaspeți ai evenimentului a fost aceea a unui grup de copii cu vârste similare galeriei, invitați cu ocazia aniversării celor cinci ani de existență Țiriac Collection într-un tur special al galeriei, alături de domnul Ion Țiriac.

Tiriac Collection 5 ani_Ion Tiriac

Invitații, deopotrivă cei prezenți la galerie, dar și virtual, în cadrul transmisiiunii live din aplicația mobilă, au parcurs o călătorie fascinantă de-a lungul istoriei Țiriac Collection, de la inaugurarea din 2013 și până în prezent:

– peste 170 de modele istorice și actuale, aparținând celor mai prestigioase mărci ale producătorilor de mașini la nivel mondial, ce însumează mai mult de 30.000 de cai putere, găzduite în spațiul cu o suprafață de 4.300 de metri pătrați al galeriei.

– o echipă de specialiști dedicată, care asigură funcționarea sau restaurarea modelelor din colecție, menținându-le în stare permanentă de funcționare.

– aproximativ 80.000 de vizitatori care au trecut pragul galeriei din 2013 și până în prezent.

– exemplare de mașini excepționale, aparținând unor nume sonore asociate de-a lungul timpului marilor case regale, lumii artistice și sportive sau premiate în cadrul unor prestigioase concursuri de eleganță la nivel mondial.

– singura colecție privată din lume, în cadrul căreia sunt reunite modelele Rolls-Royce Phantom I-VII.

Toate acestea sunt  reperele notabile, ce definesc primii cinci ani din existența Tiriac Collection, o colecție de mașini unică, a cărei istorie continuă, dezvăluind publicului larg noi capitole din povestea sa fascinantă despre forță și excelentă.

”Întotdeauna m-a fascinat această relație între om și miscare, în special mașina și motocicleta. Când ai o pasiune și găsești mijloacele de a o pune în practică, este important să o duci într-o zona vizibilă și să încerci să o distribui către cât mai mulți oameni. De aceea, astăzi stăm în fața acestor exponate”, a declarat domnul Ion Țiriac.

Țiriac Collection este prima galerie auto personală din România deschisă publicului, care reunește modele auto și moto emblematice, atât clasice, produse începând cu anul 1899, cât și de ultimă generație, aparținând celor mai importanți producători auto din lume.

Programul de vizitare pentru publicul larg este de vineri până duminică, în intervalul orar 10:00-19:00.

Detalii suplimentare despre Țiriac Collection pot fi accesate la adresa www.tiriaccollection.ro și pe pagina Facebook a galeriei.

Credit foto și comunicat de presă: Țiriac Collection

Citeste si...

Porsche Macan GTS - Mai multă putere și o notă de exclusivitate
Gucci Bloom: Parfumul începutului de vară

Lasa un comentariu:

Comentarii