Advertisement
RETRO, STIRI — mai 9, 2017 at 11:58 am

Dunlop Sport Classic – Noua anvelopă dedicată mașinilor din anii ’50-’70

by

Dunlop Sport Classic este o nouă serie de anvelope creată cu look vintage dar performanțe moderne pentru mașinile sport clasice.

OPEN Dunlop-Sport-Classic

Am tot povestit în ultimii doi ani despre creșterea pieței de mașini clasice fie reconstruite de la zero, după metode tradiționale, fie readuse la viață prin metoda restomod, care actualizează modele vechi cu tehnologii actuale. Dunlop răspunde acestei cereri pentru automobilismul „vintage” și lansează anvelopa Sport Classic. Aspectul autentic de anvelopă clasică, dat de detalii precum profilul benzii, este completat de caracteristici de frânare și manevrabilitate tipice cauciucurilor moderne. Astfel, posesorii de mașini clasice se bucură de un cauciuc care arată contemporan cu modelele de acum câteva decenii, dar plusează cu performanțe și, implicit siguranță, la nivelul din prezent.
Producătorul ne reamintește că din ’50 și până în ’70, Dunlop și-a câștigat un bun renume cu gama Racing Tires (dintre care s-au remarcat cu precădere profilele Crossply CR65 și R5) pentru mașinile de la clasele Touring și GT de la Le Mans. De asemenea în anii ’60, Dunlop a lansat anvelopa Aquajet în cadrul segmentului de înaltă performanță.
Martijn de Jonge, Brand Director Consumer PBU EMEA: “Venind în întâmpinarea unei cereri în creștere pe această piață și fiind construită pe moștenirea istorică a mărcii, Dunlop este mândru să ofere conducătorilor de mașini clasice o anvelopă care să arate autentic și clasic, având incorporate tehnologii moderne de înaltă performanță.”
Dunlop Sport Classic este disponibilă din mai 2017 și vine într-o varietate de dimensiuni:

dunlop sport classic 1

dunlop sport classic 2

Despre Dunlop
Dunlop este unul dintre producătorii de anvelope de înaltă şi ultra-înaltă performanţă lideri la nivel mondial, cu un impresionant palmares de succese în motorsport. Experienţa extinsă a Dunlop în cursele de profil a condus la dezvoltarea de tehnologii inovative pentru anvelopele proiectate pentru condusul auto de zi cu zi.Căutând mereu să maximizeze plăcerea de a conduce, Dunlop oferă tuturor tipurilor de conducători auto performanța și durabilitatea celor mai recente tehnologii pentru anvelope. Pentru mai multe informații despre Dunlop, vizitați www.dunlop.ro

Citeste si...

BMW X5 M și X6 M - "fit for Nordschleife"
Noul Mercedes-AMG E 63 4MATIC: Cel mai puternic "E" din toate timpurile

Lasa un comentariu:

Comentarii