Advertisement
Lifestyle, STIRI — ianuarie 13, 2017 at 1:12 pm

Copiii între 3 și 5 ani beneficiază de acces gratuit la patinoarul Telekom Arena în timpul programului cu publicul

by

OPEN Patinoar Telekom Arena (3)

Patinoarul Telekom Arena, realizat la inițiativa Fundației Ion Țiriac, continuă sprijinirea practicării sporturilor pe gheață, oferind acces gratuit copiilor, precum și grupurilor organizate de copii, elevi și juniori care practică hochei sau patinaj.

Vă invităm să aflați toate detaliile despre, citind comunicatul de presă de mai jos:

Pentru a încuraja în mod deosebit practicarea sporturilor pe gheață în rândul celor mici și a le crea acestora obișnuința de a face mișcare, asigurându-le astfel premisele pentru o dezvoltare armonioasă, copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 5 ani au acces gratuit la patinoarul Telekom Arena, în timpul programului cu publicul, începând cu data curentă.

Pentru siguranța copiilor, accesul pe gheață se va face obligatoriu cu patine duble și cască de protecție, care vor fi puse la dispoziție doritorilor la patinoar.

De asemenea, grupurile organizate de copii și elevi, cât și juniorii care practică hochei sau patinaj, beneficiază de gratuitate la Telekom Arena pentru sesiunile de antrenament pe întreg parcursul anului.

Patinoarul Telekom Arena este deschis pentru publicul larg de luni până vineri între orele 19:00-20:40, iar sâmbăta și duminica în două intervale orare, 11:00-12:40 și 18:00-19:40.

Patinoar Telekom Arena (2)

Telekom Arena este un proiect unic, singurul patinoar din zona București-Ilfov dezvoltat conform celor mai recente norme olimpice internaționale și în acord cu indicațiile Federației Internaționale de Hochei. Principalul său scop este încurajarea practicării sportului în rândul copiilor, tinerilor și sprijinirea echipelor sportive în atingerea celor mai înalte performanțe.

Patinoarul este situat pe Strada Drumul Gării Odăi (Otopeni), vizavi de Aeroportul Internațional Henri Coandă.

Inițiativa Fundației Ion Țiriac de a face sporturile pe gheață accesibile celor mici este susținută de: Telekom Romania, Allianz-Țiriac, Dedeman și Skoda.

Fundația Țiriac este o organizație non-profit, apolitică și non-guvernamentală, care s-a născut la inițiativa și din dorința domnului Ion Țiriac de a contribui la dezvoltarea sportului și încurajarea practicării acestuia în rândul copiilor și tinerilor din România. Activitățile fundației susțin, de asemenea, societatea în ansamblul său, oferind suport persoanelor aflate în situații dificile de viață. Mai multe detalii despre activitatea fundației se regăsesc pe www.fundatiaiontiriac.ro.

Patinoar Telekom Arena (1)

Citeste si...

Alpina B7 – Performant cât să facă un eventual BMW M7 redundant?
VIDEO: Un client sceptic testează cei 400 CP electrici ai lui Jaguar I-PACE în condiții arctice

Lasa un comentariu:

Comentarii