Advertisement
Lifestyle, STIRI — decembrie 28, 2016 at 1:25 am

Chronoswiss Regulator Alfa Romeo Quadrifoglio Edition – Un tribut dedicat berlinei sport Giulia Quadrifoglio

by

Chronoswiss Regulator Alfa Romeo Quadrifoglio Edition este accesoriul ideal pentru orice posesor al noului model Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio.

ch-8723-bk-alfa_mood
Marca orologieră Chronoswiss a fost fondată de Gerd-R. Lang în 1983 și sub acest brand se produc annual doar 4.000 de ceasuri. Este un plafon autoimpus, care asigură exclusivitatea ceasurilor Chronoswiss, recunoscute pentru manufactura de înaltă calitate. Astfel, orice ediție specială produsă de Chronoswiss are o importanță aparte pentru colecționari.
Acum fanii mărcii Alfa Romeo, dar mai ales posesorii modelului de top Giulia Quadrifoglio au la rândul lor un motiv serios să colecționeze un ceas Chronoswiss. Orologierul a creat un ceas a cărui ediție va fi limitată la doar 100 de exemplare și care este dedicat berlinei sport din Italia. Colaborarea este făcută de fapt cu divizia Alfa Romeo din America de Nord, pentru a marca lansarea modelului Giulia. Dar rezultatul va fi cu siguranță râvnit de colecționari din întreaga lume.

ch_8723_bk_alfa
Ceasul numit Chronoswiss Regulator Alfa Romeo Quadrifoglio Edition este o demonstrație de rafinament și manufactură de cel mai înalt rang. Cadranul este din fibră de carbon a cărei textură este vizibilă, amintind astfel de inserții făcute din același material care ornează habitaclul modelului Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio. De pe cadran nu lipsesc logo-ul cu Quadrifoglio (trifoiul cu patru foi) și inscripția Alfa Romeo. Cureaua din piele de vițel perforată are fața neagră, însă spatele este de culoare roșie. Accentele roșii sunt regăsite și în designul celor două afișaje rotunde ale orelor și secundelor, care seamănă cu ceasurile de bord ale unei mașini sport. Afișarea orelor și secundelor în mod separat crează un design distinct pentru ceasul Chronoswiss Regulator Alfa Romeo Quadrifoglio Edition. De asemenea, trebuie remarcată finețea cu care aceste două afișaje au fundal cu model guilloche.
Pe fiecare ceas din seria limitată la 100 de exemplare este pictat cu mâna numărul de serie. Acest ceas cu calibru automat este manufacturat în Elveția și are un preț de 3.990 de dolari.

Citeste si...

Lamborghini Centenario – Cealaltă mașină a mea este un OZN
Anvelopa Goodyear IntelliGrip ajută mașinile autonome să “citească” șoseaua și condițiile de rulare

Lasa un comentariu:

Comentarii