Advertisement
Lifestyle, STIRI — februarie 2, 2015 at 2:35 pm

Christophe & Co. și Pininfarina au creat o colecție de bijuterii de lux pentru bărbați

by

Este interesant să privim cum brandurile de lux își fac loc în spațiul digital. Noul brand britanic Cristophe & Co. și-a anunțat debutul pe piață cu o colecție specială de bijuterii high-tech de lux pentru bărbați, lansată în colaborare cu faimoasa casă de design Pininfarina.

Christophe-Co-Armill-Orion

Produsele colecției “Armill” sunt realizate din metale prețioase, încrustate cu diamante, și abundă de tehnologie, formând astfel un echilibru perfect între vechi și nou. “Armill” se referă la un tip antic de brățară, de multe ori purtată simbolic sau pentru a desemna statutul unui individ. Cristophe & Co. a păstrat aceste două calități ale brățărilor, lăsând partea de design pe seama lui Pininfarina, care a lucrat din greu pentru a contopi aspecte ale regalității antice cu influențele moderne ale erei digitale.

Christophe-Co-Armill-Apollo

Brățările sunt alcătuite dintr-un scut ceramic extrem de complex, peste 1500 de diamante, un cadru din fibra de carbon și, cel mai important, un sistem kinectic ce generează energie, fiind alimentat de mișcarea mâinii proprietarului.

Christophe-Co-Armill-Virtus

Funcțiile acestor brățări presupun integrarea cu smart home, iaht sau mașină, prin recunoașterea gesturilor, dar includ și accesul la evenimente sociale high-profile, beneficii în cadrul restaurantelor de top din întreaga lume, plus acces 24/7 la un serviciu de concierge global. Astfel, clienții pot solicita orice, oricand. Nu pe bani puțini, însă. Versiunea entry-level  “Armill” se numește Virtus și costă 75.000 $, versiunea de mijloc – Orion – costă 93.000 $, iar versiunea top – Appollo – ajunge la 149.000 $. Toate brățările sunt produse în ediție limitată, existând în total doar 425 de modele în întreaga lume.

Christophe-Co-Armill-Orion-1

Citeste si...

Tuning Porsche 911 Turbo Cabrio - un plus de exclusivitate oferit de Vilner
VIDEO: Volkswagen I.D. Buzz – Legendarul Microbus renaște în era mașinilor electrice

Lasa un comentariu:

Comentarii