Advertisement
STIRI — aprilie 1, 2016 at 2:30 pm

Cele mai bune glume de 1 Aprilie făcute de constructorii auto în 2016

by

Glumele de 1 Aprilie au devenit un instrument de marketing care alimentează imaginația constructorilor auto. Noi vă prezentăm o selecție a celor mai bune glume din 2016.

Mini UK face mișto de hipsteri
Cum ar arăta un Mini pentru hipsteri? Mini UK și-a închipuit un astfel de model de 1 aprilie. În bordul acesteia s-a afla un casetofon cu loc pentru două casete și o boxă mare în loc de ceasul de bord amplasat central. Tapițeria este din blug tocit, iar gemurile au preinstalate 12 filtre de Instagram. Nu în cele din urmă, cutia de viteze a fost simplificată, oferind decât o treaptă de marșarier și una de înaintare care permite o viteză maximă de 40 km/h.P90214559_highRes_mini-hipster-hatch

Toyota face o cameră de marșarier cu filtru Instagram
Și Toyota a avut ideea implementării filtrului Instagram. În cazul său ar fi propusă pentru camera video activată când se rulează în marșarier.

April-fools-Aygo-2

Honda UK propune numere de înmatriculare personalizate cu Emoji
Honda UK susține că a realizat un sondaj din care a rezultat că 96% din toți cei cu vârste sub 30 de ani ar dori numere de înmatriculare cu Emoji. 97% dintre cei intervievați folosesc iconițele denumite Emoji drept principale modalitate pentru a-și exprima emoțiile și ideile în timp ce trimit mesaje online. Drept urmare Honda UK anunță că va lansa numere de înmatriculare cu Emoji din 2017.

Skoda Snowman, un plug de 280.000 de euro!
Skoda și-a imaginat un plug cu șenile denumit Snowman, care are o cabină cu elemente de design preluate de la conceptul Vision S care prefigurează viitorul său SUV. Skoda a ales numele Snowman pentru plug-ul fictiv cu scopul de a face o glumă și la adresa faptului că aceasta a fost denumirea vehiculată neoficial pentru SUV-ul său. În viziunea prezentată de 1 aprilie, Skoda spune că Snowman ar avea o propulsie de tip plug-in hybrid care dezvoltă 400 CP. Dintre dotările deosebite ale acestui vehicul ar face parte „o scrumieră cu un sistem automat de stingere a focului care folosește zăpada din aerul înconjurător.” Skoda nu s-a oprit la aceste glumițe și a anunțat că va lansa plugul Snowman în Austria, Elveția, Liechtenstein și alte țări europene în decembrie 2016, la un preț de 280.000 de euro, ceea ce l-ar face cel mai scump model al mărcii cehești.

160401 Snowman

O umbrelă de căței pentru posesorii Skoda Superb
În paralel cu compania mamă, Skoda UK a făcut o glumă cu tipic britanică, legându-se de vremea ploioasă a Angliei. Skoda UK s-a gândit la o metodă de protejare a cățeilor și a conceput un accesoriu inedit pentru modelul Superb. După cum bine știm deja, Skoda Superb are locuri speciale în portierele spate destinate umbrelelor. Dar acum Skoda UK adaugă în glumă încă un spațiu pentru o umbrelă dedicată cățeilor. Haios este și cum explică Skoda acest proiect: “Ploaia britanică este oficial cea mai udă ploaie din lume, astfel că am fost siguri de faptul că acest accesoriu va fi atractiv pentru britanici. În timpul proiectării umbrelei am captat cantități mari de ploaie britanică și le-am dus la atelierul nostru din Republica Cehă înainte de a finaliza designul.”

SKODA_ApFool2

MG a conceput o mașină invizibilă
În timp ce alți constructori auto s-au chinuit să facă glume complicate și imagini elaborate pentru ilustra minciunile de 1 aprilie, MG a ales o cale genial de simplă dar comică. Marca britanică a anunțat că a creat prima mașină invizibilă. Iar singura imagine publicată pentru a susține afirmația este o poză cu o șosea, deasupra căreia se vede o siglă MG plutind parcă în aer. Explicația dată de MG este comedie pură: „La început am avut unele probleme cu aceste mașini, deoarece oamenii tot se loveau de ele sau nu mai știau unde le-au lăsat. Dar, deîndată ce am plasat pe botul mașinilor iconica emblemă MG, făcută din materiale non-invizibile, ne-a fost mult mai ușor să le găsim.” MG subliniază și avantajele mașinii invizibile, spunând că este mai ușor de parcat în orașele aglomerate, deoarece poliția nu o vede și nu apucă să te amendeze dacă nu ai parcat-o regulamentar.

invisible-mg-hi

Vauxhall Adam merge întors cu cheia, ca o jucărie
După propulsii electrice, hibride sau pe hidrogen a venit rândul unei noi revoluții: mașinile care se întorc cu cheia precum jucăriile. Da, este vorba despre energia cinetică produsă prin rotirea unei cheițe care este montată în spatele mașinii. Acesta este conceptul de propulsie prezentat de Vauxhall de 1 aprilie. Marca geamănă a lui Opel spune că un model Adam dotat cu asemenea propulsie ar rula 200 de km, bineînțeles cu zero emisii nocive, singurul combustibil ars fiind sudoarea șoferului care are de rotit timp de 15 minute cheița. Vauxhall spune că rotirea cheiței este și un bun exercițiu cardio și că lucrează mai multe grupe de mușchi, arzându-se în acest proces 400 de calorii.

96058-a-vau

Lexus a creat scaunele cu velcro
Susținerea laterală oferită de scaune este esențială pentru o mașină sport. Iar Lexus vrea să revoluționeze scaunele acoperind șezutul și spătarul lor cu velcro. Desigur, pe scaune ar sta doar una dintre fețele velcro. De aceea Lexus propune și un costum elegant, care are cusute pe spatele sacoului și pe fese petece de velcro. Rezultatul este un videoclip cu mult umor, care merită văzut până la ultima scenă, în care șoferul trebuie să se deslipească de scaun, după ce a parcurs un tur de circuit.

Citeste si...

VIDEO: Constructorii premium se întrec în SUV-uri electrice cu 400 CP și autonomie de 500 km
Noile modele smart electrice sunt acum disponibile prin Autoklass Pipera

Lasa un comentariu:

Comentarii