Advertisement
Lifestyle, STIRI — august 5, 2016 at 9:55 am

Ceasurile Brooks Brothers Round Face etalează versatilitatea curelelor de nailon

by

Brooks Brothers a interpretat în stilul său elegant moda ceasurilor cu curele de nailon, pretabile în deosebi pentru sezonul cald.

RW00002_NAVY_2
În special vara se poartă ceasuri ale căror curele sunt făcute din nailon. Acest material lasă pielea încheieturii să respire și, totodată, nu se uzează precum curelele de piele din cauza umidității sau salinității transpirației. În plus, varietatea de țesături și culori transformă curelele de nailon în accesorii cu stil ale ceasurilor.
Exemple elegante am găsit în portofoliul Brooks Brothers. Colecțiile mărcii americane sunt disponibile în primul magazin Brooks Brothers din România, amenajat în incinta Băneasa Shopping City din București.

Modelele de ceasuri Round White Face și Round Navy Face din colecția Red Fleece a lui Brooks Brothers au cadrane de culoare albă sau albastru Navy. Brooks Brothers oferă ambele variante cu câte două modele de curelele făcute din nailon. Curelele se schimbă ușor și sunt fie monocrome, de culoare albastru Navy, fie sunt străbătute de o serie de dungi de culoare vișinie și bej. Astfel, ceasul poate fi asortat cu o varietate mai mare de ținute vestimentare.
Ceasurile Brooks Brothers Round Navy Face și Round White Face au cadrane cu diametru de 42 mm și calibre cronograf automate.

RW00002_NAVY_4

Citeste si...

Simona Halep, Hublot friend, s-a întâlnit cu clienții brandului în România, sub egida Hublot și Cell...
[VIDEO] Opinie: Semaforul cu claxon

Lasa un comentariu:

Comentarii