Advertisement
Lifestyle, STIRI — iulie 4, 2017 at 4:18 pm

Ceasuri IWC Schaffhausen dedicate aniversării Mercedes-AMG de 50 de ani

by

Cu ocazia aniversării a 50 de ani de la înființarea AMG, producătorul de ceasuri IWC Schaffhausen a creat o ediție limitată de ceasuri din gama Ingenieur.

iw380902-lifestyle

Hans Werner Aufrecht și Erhard Melcher au fondat AMG în 1967, în Großaspach, Stuttgart. Anul acesta se împlinește, deci, jumătate de secol decând inițialele AMG sunt sinonime cu performanța.
Pentru a marca această bornă din istoria AMG, ceasul Ingenieur Chronograph Sport Edition “50th Anniversary of Mercedes-AMG” va fi produs de IWC Schaffhausen în doar 250 de exemplare. Modelul special a fost prezentat cu ocazia cursei de 24 de ore de la Nurburgring, unde Mercedes-Benz a dezvăluit și ultraperformantul Mercedes-AMG GT3 Edition 50. Vor fi produse doar 5 exemplare ale acestei mașini, iar fiecare client va primi odată cu modelul supersport și câte un ceas Ingenieur Chronograph Sport Edition “50th Anniversary of Mercedes-AMG” creat de IWC Schaffhausen.

iw380902-back

Acest ceas cu funcții de cronograf și flyback are calibrul produs de IWC. Carcasa lui este de titan, cadranul include gradaj pentru tahimetru placat cu argint. Modelele din gama Inginieur sunt inspirate din ceasurile produse de orologierul IWC în anii ’50 ai secolului trecut. Astfel, ca modelul Ingineur din 1955, noul ceas are o protecție contra câmpului magnetic, făcută din metal. Este de fapt un disc, care în cazul ediției aniversare Mercedes-AMG are design ce imită discul de frână perforat al mașinilor sport. Pe disc este gravat mesajul „Tribut pentru un om, un motor”, ceea ce amintește de faptul că, în cadrul Mercedes-AMG,fiecare motor este asamblat de un singur mecanic.

Citeste si...

Snowkhana 4 – Moș Crăciun lasă renii pentru un Ford Focus RS (VIDEO)
VIDEO: Mercedes-Benz etalează luxul pe șosea, pe apă și în aer

Lasa un comentariu:

Comentarii