Advertisement
RETRO, STIRI — februarie 2, 2016 at 5:53 pm

Ce țară face cele mai bune mașini?

by

London Classic Car Show ne propune să aflăm ce țară produce cele mai bune mașini printr-o cursă cu mașini clasice și emblematice pentru șase națiuni.

London Classic Car Show

În intervalul 18-21 februarie va avea loc noua ediție London Classic Car Show, un eveniment de patru zile dedicat mașinilor clasice, care se distinge prin tema sa rezumată la o întrebare foarte subiectivă: “Ce țară face cele mai bune mașini?”.

Formula prin care organizatorii vor să răspundă la această întrebare este selectare de către un juriu a celor mai reprezentative mașini pentru șase dintre cele mai importante țări producătoare de automobile. Astfel se configurează competiția Classic Six Nations Cup, în care lupta pentru supremație se va da între mașini produse în Germania, Marea Britanie, SUA, Italia, Franța și Japonia.

După parada din prima zi a evenimentului, șase experți vor face o dezbatere publică susținând argumente pentru fiecare dintre aceste țări. De asemenea, publicul evenimentului își va exprima prin vot preferințele în a doua și a treia zi a evenimentului.

Mașinile își vor etala frumusețea și agilitatea pe un traseu care străbate lungimea halei complexului ExCel din Londra. Bas Bungish, directorul evenimentului, spune că au fost selectate modele Bugatti, Ferrari, Lamborghini, Bentley, Delahaye, dar și mașini mai puțin exotice, dar cu însemnătate istorică, precum VW Golf GTI, Mini Cooper S, Citroen 2CV sau Fiat 500.

Așadar, voi ce ați alege? Vorsprung durch Technik sau British Racing Green? Un muscle car american sau un pur sânge Italian? Flerul francez sau inovația japoneză?

În paralel cu întrecerea între națiuni, 2016 London Classic Car Show va pune spotul de lumină pe supersportivul McLaren F1 și pe mașini de raliu din legendara Grupă B. De asemenea, este de așteapt prezența unor personalități importante, având ân vedere că în 2015 au participat ca invitați speciali pilotul de Formula 1 David Coulthard, directorul tehnic al Red Bull Racing Adrian Newey și James May, unul dintre foștii prezentatori Top Gear.

Citeste si...

KIA Sorento Ski Gondola - SUV-ul autonom cu șenile va fi noul vehicul ideal pentru mers la schi
VIDEO: Noua colecție Hublot Big Bang Ferrari

Lasa un comentariu:

Comentarii