Advertisement
STIRI — ianuarie 3, 2016 at 12:40 pm

Bugatti Chiron: 1.500 CP, 467 km/h și preț de 2 milioane de euro

by

Bugatti Chiron va stabili un nou record de viteză dacă se vor confirma noile informații aflate chiar din cadrul unei prezentări pentru potențiali clienți.

Bugatti Chiron

O publicație din Cehia anunță că a aflat specificațiile pe care Bugatti le declară potențialilor clienți ai viitorului model Chiron. Conform revistei ProDriver, Bugatti Chiron va atinge o viteză maximă de 467 km/h, în timp ce vitezometrul său este gradat până la 500 km/h. Din aceeași sursă revista a aflat că Bugatti Chiron va avea 1.500 CP și un cuplu de 1.500 Nm și va atinge 100 km/h cu start de pe loc în 2,2 secunde. Se pare că producția va dura 5 ani, urmând să fie produse câte 100 de exemplare în fiecare dintre acești ani. Sursa revistei ProDriver spune că Bugatti a primit deja 130 de comenzi pentru mult-așteptatul urmaș al lui Veyron și că prețul perceput pentru un Chiron este de 2 milioane de euro.
La începutul lunii decembrie v-am prezentat Topul 5 al zvonurilor care circulau despre Bugatti Chiron până la acel moment. Iar noile informații confirmă cifra de producție, puterea și cuplul și ne oferă date mai detaliate despre performanțe și preț.

Citeste si...

Porsche a lansat trilogia 918 Spyder
250.000 de euro pentru un Range Rover mai luxos?

Lasa un comentariu:

Comentarii