Advertisement
STIRI — martie 3, 2017 at 12:47 am

Brabus 650 Cabrio – Uscător de păr cu 650 de cai putere

by

Salonul Auto de la Geneva va găzdui premiera modelului Brabus 650 Cabrio.

OPEN brabus-650-cabrio_12

Brabus 650 Cabrio oferă 650 CP și 820 Nm (între 1.750 și 4.500 rpm), ceea ce reprezintă un surplus de 140 CP și 120 Nm față de modelul Mercedes-AMG C 63 S Cabriolet, din care a fost derivat. Modificările aduse de inginerii Brabus motorului V8 biturbo de 4 litri au privit în special supraalimentarea și controlul electronic. Cu asemenea resurse, noul model decapotabil sprintează de la 0 la 100 km/h în 3,7 secunde și atinge o viteză maximă de 320 km/h. Culmea este că viteza de top este limitată electronic la acest plafon. Deci Brabus 650 Cabrio ar putea goni și peste 320 km/h. Dar chiar dacă te poate depăși ca un glonț, vei auzi mașina venind, datorită sistemului de evacuare din oțel creat special de Brabus. Această evacuare cu clapete active este disponibilă și independent de modificările pentru motor. Iar timbrul impresionant poate fi reglat de șofer, în sensul că la o simplă apăsare de buton comută de pe modul mai docil denumit “coming home” (venind acasă) și cel în care poți clătina bibelourile vecinilor.

mercedes-amg-c63-s-cabriolet-by-brabus (4)
Brabus nu garantează doar senzații și performanțe înalte, ci și o calitate pe măsură, oferind pentru toate componentele și modificările menționate mai sus o garanție de 3 ani sau 100.000 de kilometri.
Caracterul deloc timid al lui Brabus 650 Cabrio este amplificat și de elementele din carbon care accesorizează caroseria (extensii de spoiler, difuzor spate, eleron etc.). Designerii Brabus au optimizat aceste apendice de caroserie testându-le în tunelul aerodinamic. Alte opțiuni precum vopseaua mată și jantele forjate Brabus Monoblock R “Platinum Edition”de 20 de inci completează sportivitatea mașinii.
Iar clienții pot alege și suspensia sport cu înălțime ajustabilă dezvoltată de Brabus. Arcurile proiectate de tuner lucrează împreună cu amortizoarele adaptive ale lui C63 S Cabriolet. Cel de la volan poate alege între trei reglaje ale suspensiei. Iar garda la sol poate fi coborâtă cu 20, până la 40 de milimetri. Un detaliu important este că șoferul poate regla separat garda la fiecare punte.

Citeste si...

Goodyear introduce aplicația eCasing Mobile pentru un management al reșapării îmbunătățit
„Dacia, dragostea mea” – Eveniment aniversar pentru autoturismul copilăriei noastre

Lasa un comentariu:

Comentarii