Advertisement
STIRI — aprilie 27, 2017 at 6:08 pm

Brabus 550 Adventure 4×4²: De treci munții de arginți…

by

Pentru cei al căror monetar este câtă frunză, câtă iarbă, Brabus 550 Adventure 4×4² reprezintă SUV-ul ideal pentru aventuri off-road.

b17aa0095

Brabus 550 Adventure 4×4² este listat pe site-ul tunerului la prețul de 485.636 euro, fiind dedicat celor obișnuiți să-și escaladeze proprii munții de bani. Brabus îl descrie drept un vehicul care nu arată bine doar pe bulevardele magnifice, ci este perfect pregătit pentru aventuri în off-road. Este construit pe baza lui Mercedes-Benz G 500 4×4², pe care îl picantează cu un V8 convins de inginerii Brabus să livreze 550 CP și 800 Nm. Astfel, demarajul 0-100 km/h este executat în 6,7 secunde, iar viteza maximă este limitată electronic la 210 km/h.
Prețul amețitor este justificat și prin faptul că Brabus a echipat mașina cu așa-zise accesorii pentru expediții, care completează elementele de personalizare a caroseriei. Remarcăm bara cu 27 de proiectoare LED amplasată pe plafon și . De asemenea, Brabus a intervenit și asupra suspensiei speciale a lui Adventure 4×4², care poate fi reglată prin intermediul unui ecran tactil încorporat în cotiera dintre scaunele frontale. Habitaclul a primit la rândul său un tratament exclusivist, cu materiale fine, precum tapițeria de piele și Alcantara, completate de un sistem multimedia avansat.

Citeste si...

Lexus și Toyota ocupă și anul acesta primele două poziții în clasamentul fiabilității realizat de Co...
VIDEO: Skoda ne oferă toate detaliile despre interiorul îmbunătățit al Octaviei facelift

Lasa un comentariu:

Comentarii