Advertisement
Lifestyle, STIRI — februarie 18, 2016 at 10:35 am

Bogdan Albulescu a purtat țintă Trends by Adina Buzatu la premiera din Berlin a filmului “Ilegitim”

by

Actorul Bogdan Albulescu a reprezentat România cu eleganță la Festivalul de Film de la Berlin, purtând ținută Trends by Adina Buzatu la premiera filmului “Ilegitim”.

adina buzatu berlinale

Precum un film impecabil este suma elementelor tehnice și artistice aliniate cu viziune de către un regizor, la fel un stilist configurează creațiile vestimentare într-un ansamblu armonios care denotă o personalitate distinctă. Această paralelă a fost etalată cu mult bun gust pe covorul roșu  al Festivalului Internațional de Film de la Berlin (11-21 februarie 2016), unde România este reprezentată de filmul independent “Ilegitim”, regizat de Adrian Sitaru. Cu ocazia premierei mondiale a lungmetrajului în cadrul grandiosului eveniment, actorul  Bogdan Albulescu care face parte din distribuția filmului, a ales să poarte pe covorul roșu o ținută Trend by Adina Buzatu.

Ținuta lui Bogdan Albulescu a fost  realizată prin combinarea elegantă a pantalonilor și vestei Lords & Fools cu cămașă Bagutta accesorizată cu butoni Babette Wasserman și cardiganul Yukio Mishiba.

,,Am o mare admirație și un respect deosebit pentru artiștii români și pentru realizările lor, de aceea sunt întotdeauna alături când mi se solicită sprijinul. Fie ca ne place sau nu, imaginea publică este din ce în ce mai importantă. Mă bucur că talentatul actor Bogdan Albulescu a ales să poarte la Berlinale o ținută vestimentară de la noi și sper ca să-i poarte noroc. Nu e puțin lucru ca un film independent românesc să provoace atâtea reacții pozitive imediat după premiera lui în cadrul unuia dintre cele mai importante festivaluri de film din lume.”,  a mărturisit Adina Buzatu.

Despre filmul “Ilegitim”

Producția independentă “Ilegitim”, în regia lui Adrian Sitaru este singurul lungmetraj românesc prezent la cea de-a 66-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Berlin și a avut premiera mondială în data de 13 Februarie, fiind selectată în cadrul celei mai îndrăznețe secțiuni a festivalului – BERLINALE FORUM, categorie care cuprinde în total 44 de producții cinematografice din care 34 sunt premiere mondiale și 9 premiere internaționale. Din distribuție fac parte Adrian Titieni, Bogdan Albulescu, Alina Grigore dar și actori neprofesioniști din cadrul școlii de actorie InLight – Robi Urs, Cristina Olteanu, Miruna Dumitrescu, Liviu Vizitiu, Mihaela Perianu. În România, filmul va avea premiera pe 18 martie 2016.

Citeste si...

Aceastea sunt cele 18 modele rare Porsche și Volkswagen pe care Jerry Seinfeld le licitează
Aston Martin Vanquish Zagato – Flerul britanic îl întâlnește pe cel italian

Lasa un comentariu:

Comentarii