Advertisement
STIRI — martie 7, 2018 at 10:47 am

BMW M8 Gran Coupé Concept îi ia în țintă pe Audi A7 și Mercedes-Benz CLS

by

BMW M8 Gran Coupé Concept prefigurează modelele Seria 8 Gran Coupé şi M8 Gran Coupé, care vor fi prezentate în cursul anului 2019.

P90295453_highRes_bmw-concept-m8-gran-

Marea surpriză rezervată de BMW pentru Salonul Auto de la Geneva a fost conceptul care ne arată cum va arăta noul coupé cu 4 uși menit să rivalizeze concurenții deja tradiționali, Audi A7 și Mercedes-Benz CLS.
Totodată, după cum este clar exprimat și de numele conceptului, acesta ne arată cum va arăta bodykit-ul versiunii de performanță, mult-așteptatul M8. Acoperișul din plastic ramforsat cu carbon, branhiile M tradiţionale, frânele, jantele şi evacuările M duble aurii, precum și farurile cu tehnologia de iluminare folosită de modelul de anduranţă M8 GTE, accentuează la rândul lor aspectul sportiv.
Conceptul ne dezvăluie și designul de serie al prizelor de aer frontale. Ca şi la primele coupé-uri BMW, elementele grilei sunt legate printr-un contur neîntrerupt – explică producătorul german.
Din păcate, BMW a decis să nu facă vizibil și interiorul conceptului. Dar lansarea noului model Seria 8 Coupé este așteptată pe parcursul lui 2018, moment în care vom vedea toate detaliile noii linii de design.

Citeste si...

Noul Mercedes-Benz Clasa G – Aceeași esență tare, dar cu maniere de SUV mai cizelate
Noul Mercedes-Benz Clasa A este disponibil în România de la 25.460 euro (fără TVA)

Lasa un comentariu:

Comentarii