Advertisement
STIRI — martie 11, 2015 at 3:53 pm

Bentley Continental și Fying Spur primesc facelift în 2016

by

Bentley este o companie conservatoare și lentă, cel puțin atunci când vine vorba de introducerea noilor modele. Pentru a menține interesul clienților și fanilor, o dată la câțiva ani, Bentley aduce upgrade-uri minore de performanță și design modelelor deja existente.

Bentley Continental

Din categoria „ce noutăți mai sunt la Salonul Auto de la Geneva”, Bentley a prezentat facelift-urile pentru Continental GT, Continental GTS și Flying Spur. Aceste modele au fost „revizuite” în mod substanțial ultima oară în anul 2011. Era și timpul pentru o schimbare. Cele mai notabile modificări se pot observa în partea din față, unde bara din față și grila au fost redesenate pentru a crea un aspect mai dinamic ca până acum. În partea din spate sesizăm o linie redefinită a portbagajului și o modificare aproape insesizabilă a barei spate. Toate acestea, plus trei tipuri noi de jante, de 20 inch și 21 inch.

Bentley Continental

La interior, compania britanică vine cu modificări ceva mai substanțiale, pentru a oferi clienților și mai mult confort ca până acum.  Au montat un volan mai ergonomic, împreună cu padele de schimbare a vitezelor ceva mai mari, cadrane redesenate pe panoul instrumental, noi elemente decorative pe consola centrală, schimbător nou de viteze și un compartiment de depozitare între scaunele din spate. Toate aceste schimbări, deși nesemnificative atunci când sunt privite individual, se combină perfect pentru a crea un aspect fresh și pentru a stârni interesele nestatornice ale cumpărătorilor de mașini sport high-end.

Varianta Bentley Continental GT W12 a primit un mini upgrade pentru motorul de 6.0 litri twin turbo W12, trecând de la 575 CP și 700 Nm la 590 CP și 720 Nm, în timp ce economia de combustibil a fost îmbunătățită cu până la 5% datorită sistemului care permite funcționarea a doar 6 cilindri din cei 12 atunci când toată puterea motorului nu este necesară.

Bentley Continental GT

Photo: James Lipman / jameslipman.comBentley Continental GT Cabriolet

Photo: James Lipman / jameslipman.comBentley Continental GT Cabriolet

Photo: James Lipman / jameslipman.comBentley Continental GT Cabriolet

Photo: James Lipman / jameslipman.comBentley Continental GT Cabriolet

Photo: James Lipman / jameslipman.com

Citeste si...

Bentley Bentayga va avea o versiune coupe de genul BMW X6
VIDEO: Lamborghini Urus ne convinge că este super performant în orice condiții

Lasa un comentariu:

Comentarii