Advertisement
STIRI — ianuarie 30, 2023 at 4:38 pm

BCR Leasing a lansat asistentul virtual LEA, care oferă oricând informații despre finanțări

by

BCR Leasing LEA 2

LEA este noul asistent virtual inteligent pe care BCR Leasing îl pune la dispoziția clienților persoane fizice și juridice, precum și celor interesați de serviciile și produsele financiare. Chatbot-ul LEA răspunde 24 de ore din 24, în toate zilele săptămânii, și poate fi accesat de pe orice dispozitiv mobil.

Mulțumită dezvoltării inteligenței artificiale, suntem deja obișnuiți să interacționăm prin comenzi vocale sau mesaje scrise cu funcțiile de asistență virtuală ale telefoanelor inteligente. Iar în ultimii ani din ce în ce mai multe automobile au funcții care le transformă în adevărați asistenți personali, care te îndrumă și te informează. De exemplu, printr-o simplă comandă automobilul îți poate găsi cea mai apropiată agenție a băncii la care ai cont și îți poate aminti când ai o programare la bancă.

Așadar, trăim într-o realitate care integrează asistența virtuală capabilă să ne învețe preferințele, să ne răspundă la întrebări și să eficientizeze o varietate de servicii.

În acest context, LEA este un chatbot conversațional inteligent și evolutiv, care răspunde întrebărilor legate de soluțiile de finanțare BCR Leasing și învață din fiecare nouă interacțiune cu clienții. Acest asistent virtual dezvoltat pe platforma DRUID este implementat în site-ul bcr-leasing.ro și răspunde instantaneu la mesajele scrise de utilizatori, oferind îndrumări, dar și protecție pentru datele personale.

CLICK AICI pentru a accesa bcr-leasing.ro și a interacționa cu LEA.

BCR Leasing

LEA oferă o varietate de informații personalizate despre produsele și serviciile BCR Leasing

O poți întreba pe LEA orice despre produsele și serviciile BCR Leasing. Mai exact, poți solicita o ofertă de finanțare, iar LEA va răspunde. O poți întreba detalii despre bunurile finanțabile și afli cum poți beneficia de produsele de finanțare BCR Leasing.

De asemenea, LEA îți poate oferi informații și despre contractele în derulare. Astfel, primești rapid informațiile necesare despre facturile contractului de leasing și notificările contractelor de credit. Iar LEA te ghidează și în ceea ce privește împuternicirile pentru rezolvarea daunelor sau ieșirile din țară. Și, nu în ultimul rând, LEA ajută și în demersul de închidere a contractelor.

LEA răspunde instantaneu și învață continuu din interacțiunea cu utilizatorii

Funcțiile listate mai sus reprezintă doar începutul. Fiindcă, funcțiile oferite de LEA vor fi dezvoltate în continuare. Mai mult de atât, LEA învață din fiecare interacțiune cu clienții. Cu cât discuți mai mult cu LEA, cu atât va învăța mai multe comenzi și va putea răspunde mai precis la întrebări.

Iar la finalul discuției, LEA întreabă cât de ușoară a făcut conversația. Drept urmare, utilizatorii pot să ofere recomandări, pe care LEA le va lua în seamă pentru a optimiza interacțiunile și răspunsurile viitoare.

Cu LEA poți conversa la orice oră, în fiecare zi

Se poate discuta cu LEA de pe computer, laptop, tabletă și telefon mobil. Nu trebuie decât accesat site-ul bcr-leasing.ro. Iar iconița de chat pentru interacțiune cu LEA se află mereu în colțul de jos din dreapta ecranului.
Unul dintre avantajele principale oferite de Lea este faptul că e disponibilă la orice oră, în fiecare zi din săptămână.

Așadar, nu depinzi de programul de lucru al agențiilor BCR Leasing pentru a afla informații. Nu este nevoie să vizitezi agențiile BCR Leasing sau să le apelezi telefonic. Interacțiunea online cu LEA poate salva timp prețios și primești informațiile dorite instant. Deci nu este necesar să îți modifici programul din acea zi pentru drumuri la agenție

LEA îți protejează datele personale

Confidențialitatea și protejarea datelor personale sunt definitorii pentru orice serviciu bancar. Din acest motiv, o calitate esențială a chatbot-ului LEA este că datele pe care i le furnizezi sunt securizate. Acesta a fost un aspect prioritar în dezvoltarea serviciului de asistență virtuală care folosește inteligență artificială.

LEA răspunde cerinței și așteptărilor tot mai mari ale clienților de a accesa servicii rapide

Chatbot-ul LEA este un nou pas prin care BCR Leasing accelerează transformarea digitală a experienței și serviciilor pe care le pune la dispoziția clienților săi. De altfel, un proiect similar bazat pe inteligență artificială va fi implementat și în platforma Self Service BCR Leasing, pentru a simplifica experiența de utilizare pentru clienți.

Vlad Vitcu, CEO BCR Leasing, ne explică viziunea care a condus la crearea asistentului virtual LEA, cu scopul de a oferi o consiliere cât mai eficientă clienților: „LEA este parte din strategia BCR Leasing de a utiliza inteligența artificială în procesul de consiliere și finanțare a clienților noștri. Tot ceea ce facem vine din dorința de a-i deservi mai rapid și de a fi cât mai receptivi la nevoile acestora. Vedem în jurul nostru așteptări tot mai mari atunci când vine vorba de ușurința, simplitatea și viteza prin care oamenii pot accesa servicii și soluții de finanțare. De aceea, cu fiecare proiect nou implementat în BCR Leasing, accelerăm eforturile de digitalizare a experienței clienților noștri. LEA ne permite să construim un nou canal de interacțiune cu aceștia, accesibil oricând și oriunde, pentru un dialog financiar cât mai personal, în mediul online”.

(Foto: Vlad Vitcu CEO BCR Leasing)

De asemenea, Liviu Drăgan, CEO DRUID, ne prezintă avantajele oferite de LEA, din perspectiva dezvoltatorului acestei platforme pentru asistență virtuală: „Într-o lume în care, tot mai des, timpul înseamnă bani, consumatorii devin nerăbdători și așteaptă răspunsuri și reacții imediate în tot ceea ce fac, inclusiv în interacțiunile lor cu instituțiile financiare. Soluțiile de AI conversațional pot ajuta la gestionarea acestor așteptări. Proiectul dezvoltat în parteneriat cu BCR Leasing va permite companiei să ofere clienților un serviciu de suport scalabil, mai rapid, eficient și convenabil. Automatizarea conversațională este un element vital în orice proces digital ce își propune să îmbunătățească satisfacția clienților”.

Despre BCR LEASING IFN

BCR LEASING IFN este prezentă pe piață romanescă a leasingului din 2001, ca subsidiară a Băncii Comerciale Române, parte a grupului financiar central-european ERSTE Group. Compania oferă o gamă completă de servicii de leasing financiar și credit pentru achiziționarea de bunuri de folosință îndelungată: vehicule (autoturisme, vehicule comerciale, flote de autoturisme) și echipamente (mașini agricole, echipamente medicale, software și echipamente IT, etc.).

Citeste si...

VIDEO: Tom Brady și Aston Martin - În căutarea frumuseții care motivează
Ferrari SP38 – Un unicat care aduce elogiu iconicului F40

Lasa un comentariu:

Comentarii