Advertisement
Lifestyle, STIRI — iunie 12, 2017 at 10:15 am

Aston Martin x Hogan – Sneaker inspirat de GT-urile britanice

by

Aston Martin și Hogan au prezentat la Săptămâna Modei din Londra o colecție de încălțămite inspirată de elegantele modele sport ale constructorului auto britanic.

OPEN Aston Martin x Hogan FW1718 limited edition _ a

Colecția denumită Aston Martin x Hogan este limitată la doar 3.000 de perechi și combină detaliile și manufactura tipică Aston Martin, cu tradiția italiană în producerea de încălțăminte rafinată. Marca Hogan a fost lansată în 1986 și face parte din Luxury Group Tod’s Spa. Acești sneakers creați în colaborare cu Aston Martin pentru sezonul toamnă-iarnă 2017/2018 au la bază modelul Hogan Olympia și este oferit în 4 nuanțe de culori.
Modelul de încălțăminte cu look sport casual este făcut din piele și mesh de nylon. Cusătrile fâșiilor de piele sunt inspirate din cele regăsite la tapițeria modelelor Aston Martin. Limba fiecărui sneaker este din pielea folosită și de Aston Martin.
Noua colecție de încălțăminte va fi disponibilă din ultima parte a lunii iunie în magazinele Hogan, prin site-ul hogan.com și, nu în cele din urmă, în centrul Aston Martin Dover Street.

Citeste si...

Noul Mercedes Clasa E ne invită în interior
Porsche, la a doua geneză electrică

Lasa un comentariu:

Comentarii