Advertisement
STIRI — noiembrie 20, 2015 at 4:41 pm

Aston Martin DB 10 la Salonul Auto din Los Angeles

by

Mașina lui James Bond din ultimul film al seriei care-l va avea ca protagonist pe Daniel Craig (cel puțin așa zice) este această corcitură dintre un Aston Martin și un rechin, pe nume DB 10. A venit în Los Angeles, înotând prin ape mai puțin adânci, pentru a-și alege victime dintre privitori.

Niciodată o mașină care arată ca și cum ar fi evoluat dintr-o amfibian în doar două zile nu a arătat așa de bine ca acest Aston Martin DB 10, motiv pentru care cam toate modelele, din cele doar zece produse, au fost distruse în timpul filmărilor. Așa-i cu lucrurile frumoase – durează puțin. Unele mai norocoase, în locul unui sacrificiu dureros de dragul artei, au fost expuse în cadrul Salonului Auto din Los Angeles, printre care și acest model. Se pare că mai sunt doar două…

aston-martin-db10-concept-at-2015-la-auto-show (3)

Nu pare a fi o mare scofală, dar la cum arată mașina și la câtă muncă s-a investit în ea, ar fi fost păcat ca oamenii să o vadă doar după ce plătesc un bilet pentru a intra într-o cameră obscură cu alți oameni care mănâncă floricele. Los Angeles nu este întocmai o locație pe James Bond ar frecventa-o cu plăcere, dar este locul ideal pentru a atrage atenția asupra noii filosofii de design Aston Martin.

aston-martin-db10-concept-during-uk-tour (5)

Deși este doar un V8 Vantage cu haine de scenă, cu siguranță multe din elementele de design vor fi preluate de viitoarele Aston Martin-uri. DB 11 este așteptat cu mare nerăbdare – și pentru că s-a folosit de formele acestui DB 10 pentru a momi viitori clienți, dar și pentru că se zvonește că va împrumuta de la Mercedes motorul AMG V8, de 4,4 litri. Atunci să vezi dragoste și acțiune ca-n filme.

Sursa – Worldcarfans

Citeste si...

Copiii între 3 și 5 ani beneficiază de acces gratuit la patinoarul Telekom Arena în timpul programul...
Jaguar Land Rover a prezentat expoziția Violins of Hope

Lasa un comentariu:

Comentarii