Advertisement
STIRI — noiembrie 14, 2016 at 10:04 am

Askredit, creditul care te salvează rapid când ai o pană de lichidități

by

Pentru penele de lichidități ai nevoie de o sursă de împrumut rapidă, cu ajutorul căreia să rezolvi urgența pe care o întâmpini. Askredit oferă o asemenea soluție.

open-tri-38-of-101

Un credit care îți este livrat prompt îți poate fi foarte util în cazul unor urgențe precum repararea unor avarii neprevăzute ale mașinii, care te surprind într-un moment în care nu dispui de sumele necesare. Acest gen de împrumut îți poate susține și cheltuieli sezoniere precum achiziționarea unui set nou de anvelope de iarnă, ori poți plăti cu el vacanța dorită. Pentru asemenea servicii de creditare vă poate fi de ajutor Askredit, noua platformă de microfinanțare lansată în România.

Platforma de microfinanțare interactivă este disponibilă din luna octombrie a anului curent, iar toate detaliile despre sumele accesibile, dobânzi, rambursare sau transferul de bani sunt prezentate transparent pe site-ul www.askredit.ro. Folosind simulatorul online de creditare (accesibil inclusiv de pe smartphone) puteți vedea foarte simplu cum puteți dispune, de exemplu, de sume de până la 1.200 lei, care vă pot fi transferate online chiar și în aceeași zi.

Despre Askredit
Askredit este o instituție financiară nebancară, autorizată de Banca Națională a României și înscrisă în Registrul General cu numărul PJR-RG-41-110314/2016. Cu un acționariat 100% italian și bazându-se pe o expertiză financiară vastă a managementului și a angajaților, Askredit își propune să ofere în România soluții inteligente și echitabile pentru nevoile consumatorilor.

tri-40-of-101

Citeste si...

Mercedes-Benz ne invită să configurăm sania lui Moș Crăciun
Nu e glumă de 1 aprilie, Tesla Model 3 costă 35.000 de dolari și are autonomie de 346 km

Lasa un comentariu:

Comentarii