Advertisement
STIRI — februarie 26, 2015 at 12:21 pm

A doua generație Volkswagen Passat Alltrack ajunge la Geneva

by

O nouă generație a lui Volkswagen Passat Alltrack va fi prezentată publicului în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Acest Passat este multifuncțional: fie că dorești să ajungi pe o pistă de ski, pe o plaja sau pe un șantier în construcție, el te va duce acolo, datorită tracțiunii integrale cu care este echipat. Modelul are o gardă la sol mărită cu 27.5 milimetri, ornamente de plastic cauciucat pentru praguri, elemente de oţel inoxidabil plasate în părţile inferioare ale caroseriei și modele noi de jante din aliaj, menite să se adapteze oricărui tip de drum.

Volkswagen Passat Alltrack 1

Volkswagen Passat Alltrack poate fi dotat cu o gamă largă de motorizări, ce provine de la modelul Passat Variant. Aceasta include două unități TSI -1.4 de 150 CP și 2.0 TSI de 220 CP împreună cu trei unități 2.0 TDI de 150 CP, 190 CP și respectiv 240 CP. Versiunile de motorizare superioară vin la pachet cu diferențialul controlat electronic XDS+, ce decelerează roata aflată pe interiorul virajului, când este cazul, pentru a optimiza tracţiunea, a reduce tendinţa de sub-virare și îmbunătăţind totodată confortul.

Volkswagen Passat Alltrack 2

La fel ca exteriorul, și interiorul a fost modificat astfel încât să exprime caracterul independent al acestui model. Fiind bazat pe cea de-a opta generație de Passat, interiorul este asemănător cu acesta. Sunt totuși câteva detalii care îl diferențiază de acesta: pragurile și diverse acesorii ștanțate „Alltrack”, tapițeria și display-ul Active Info, care a fost individualizat pentru Passat Alltrack. De asemenea, toate dotările, tehnologiile și sistemele de singuranță de la bordul lui Passat sunt disponibile și pe versiunea Alltrack. Enumerăm bordul digital,  head-up display, farurile full LED, sistemele Front Assist cu funcţia de frânare de urgenţă, Pedestrian Detection, Emergency Assist, Traffic Jam Assist și multe altele. Toate aceste sisteme ajută la evitarea accidentelor sau la reducerea gravității consecințelor.

Volkswagen Passat Alltrack 3

Citeste si...

Vânzările Automobile Bavaria și MHS Truck and Bus sunt în plină ascensiune
Porsche Design etalează ceasuri inspirate de Porsche 356 la Baselworld

Lasa un comentariu:

Comentarii