Advertisement
STIRI — noiembrie 3, 2015 at 4:55 pm

250.000 de euro pentru un Range Rover mai luxos?

by

Range Rover este o mașină de lux, dar este oare marca suficient de luxoasă pentru a dezvolta unul care să coste un sfert de milion de euro?

Range Rover este unul din acele SUV-uri care au fost comparate cu limuzine de lux ca Mercedes Clasa S, BMW Seria 7 sau Audi A8. Chiar dacă fac parte din clase diferite mașinile sunt foarte asemănătoare când vine vorba de spațiul, luxul și confortul pe care-l oferă.

000 (10)

Așadar, Range Rover nu este doar un SUV care concurează cu BMW X5, Audi Q7 sau cu Mercedes GLE, ci și cu vârfurile de lance ale mărcilor premium nemțești. Nu-i de mirare atunci că se vorbește în cadrul grupului de un Range Rover care să concureze cu noile SUV-uri de lux anunțate de Bentley sau Rolls Royce.Cel puțin asta reiese din spusele directorului SVO (Special Vehicle Operation) Paul Newsome, care ar vedea loc în gamă pentru un Range Rover construit manual, cu un preț de pornire de peste 250.000 de euro.

000 (8)

Mașina asta ar trebui să se prezinte ca un brand în interiorul brandului, așa cum este Maybach pentru Mercedes și va avea detalii specifice unor modele construite cu o mai mare atenție către detalii, atât de prețioase pentru cumpărătorii dispuși să cheltuie un sfert de milion de euro pentru o mașină.

000 (9)

Designul ar trebui să se diferențieze de cel al unui Range Rover normal prin mai mult decât niște culori speciale, accesorii sau logo-uri, dar nu ar trebui să sară nici prea departe de trunchi. Treaba celor de la Land Rover nu este ușoară, dar având în vedere că ai lor colegi și rivali britanici văd o piață pentru aceste mașini, Land Rover ar face bine să ia în considerare acest model, mai ales că are avantajul notorietății și al talentului în off-road, lucru care le lipsește cu desăvârșire viitorilor rivali.

Sursa – Worldcarfans

Citeste si...

VIDEO: Volvo „The Iron Knight” a devenit cel mai rapid camion din lume, folosind anvelope Goodyear
Volkswagen lansează parbrizul cu încălzire prin peliculă de argint care dezgheață și ștergătoarele

Lasa un comentariu:

Comentarii