Advertisement
Ladies in Motion, PICTORIALE, Pictoriale Ladies in Motion — februarie 6, 2015 at 1:25 pm

Roxana Ionescu & Toyota Corolla: Frumoasă cu un scop precis

by

F87A7215

E greu de crezut că acum poți găsi frumusețe, eficiență și confort într-o singură mașină. Dar noua Toyota Corolla promite să le ofere pe toate. Iar Roxana Ionescu este cea care ne povestește despre cum să vorbim Corolla.

 

Frumusețea, la fel ca multe alte lucruri, este, în general, subiectivă. Dar când vine vorba despre Toyota Corolla nu încape îndoială. Mașina arată bine. Iar Roxana Ionescu nu face decât să ne confirme ceea ce știam deja. Dacă ești pusă în situația de a-ți cumăra o mașină nouă, dar vrei ca mașina ta să arate bine, să fie chic, elegantă și interesantă, dar vrei ceva mai mult spațiu și confort decât ar putea buburuzele de oraș să-ți ofere, atunci Toyota Corolla ar putea fi mașina de care ai nevoie. Elegantă pentru ocaziile în care ai nevoie de un însoțitor special, carismatică atunci când îți cauți un însoțitor special și deșteaptă atunci când ai nevoie de ea doar pentru tine. “Îmi place Toyota Corolla pentru că e o mașină frumoasă. Îmi place pentru că e confortabilă, pentru că are o direcție ușoară și lejeră, îmi place pentru că are o cutie automată și că nu trebuie să mai am grija schimbărilor treptelor de viteză și îmi place pentru că mă reprezintă. E acel gen de mașină care despre care știi că ți se potrivește din prima clipă în care te-ai urcat la volanul ei.”, ne spune Roxana Ionescu despre Toyota Corolla.

Iar partea cea mai bună e că sub această caroserie frumos desenată se ascund alte lucruri deștepte, concepute și create special pentru un plus de confort. Senzorii de parcare și cameră video pentru mersul cu spatele, chiar și un sistem care detectează singur dacă un loc de parcare este suficient de mare pentru ca mașină să încapă, transmisie automată pentru un plus de lejeritate și rafinament, dar și multe spații de depozitare pentru toate lucrurile mărunte pe care, în general, le rătăcim prin geantă. Ai și un sistem multimedia isteț, care vine la pachet cu conexiune auxiliară prin USB așa că îți poți asculta muzica preferată și încărca telefonul în același timp. Climatizare automată și un sistem de navigație pentru atunci când te rătăcești pe străduțe sau pentru momentele în care nu ești sigură cum să ajungi într-un loc anume. “Pentru mine e surprinzător că atât de multe lucruri frumoase se pot ascunde în spatele un design impresionant. Corolla vine echipată cu tot felul de chestii despre care îți dai seama cât de mult contează și cât de mult de ajută doar după ce le-ai folosit. Îmi place foarte mult să ascult muzica mea în mașină și la volanul Corollei e foarte simplu. Tot ce trebuie să fac e să îmi conectez telefonul prin USB și să dau play. În plus, mașina are și bluetooth, așa că am scăpat și de căștile enervante de telefon. Poți chiar apela pe cineva sau răspunde la un apel doar prin intermediul comenzilor de pe volan. Iar pentru mine aceste lucruri, aparent mărunte, dar care transformă o experiență banală într-una foarte plăcută, sunt o parte din motivele pentru care Toyota Corolla m-a cucerit.”, continuă Roxana Ionescu.

Dar, astăzi, designul și gadgeturile unei mașini nu înseamnă mare lucru fără tehnologia de sub capotă. Și din fericire ingenerii japonezi de la Toyota au dovedit că știu cum să facă o mașină bună. Prin urmare, mașina vine cu gamă de trei motorizări, două pe benzină și una diesel. Indiferent de versiunea pe care o vei alege, Toyota Corolla nu te va dezamăgi. Dimpotrivă. Chiar și cel mai mic motor, de 1,33 litri este suficient de puternic pentru tot ce ai nevoie și te va încânta cu al său consum foarte scăzut. Pentru un plus de performanță, în cazul în care ești ceva mai “dinamică” poți alege motorul de 1,6 litri, tot pe benzină, motor ce dezvoltă 132 de cai-putere și care te va încânta cu accelerațiile pe care le oferă. Dacă însă ești genul “chibzuit” sau dacă mergi foarte mult cu mașina, vei alege versiunea diesel, de 1,4 litri. Și când vei vedea un consum mediu de 4,1 l/100 km vei știi că ai făcut alegerea corectă.

În concluzie, Toyota Corolla este mașina ideală. Este frumoasă, îți oferă confort, rafinament și siguranță. În plus, vine cu tehnologie isteață sub capotă și cu o gamă de motorizări bine gândită, special concepută pentru a se plia cât mai bine nevoilor tale. Pentru că, până la urmă, mașina de astăzi trebuie să vorbească pe înțelesul tău. Iar Toyota Corolla face din asta o artă.

Highlights:

Caracterul se citește în detalii, iar Corolla a înțeles asta și îți aduce un zâmbet pe față de fiecare dată când o privești.

Spațiu, confort, rafinament și tehnologie. Ce altceva ți-ai mai putea dori?

Toyota Corolla este cea care a reușit să schimbe standardele în clasa sa, prin design și tehnologie.

 

Fișă tehnică:

Toyota Corolla 1.6 L Valvematic

Preț (cu TVA): de la 16.953 euro
Putere (CP/rpm): 132/6.400
Cuplu (Nm/rpm): 160/4.400
0-100 km/h (s): 10
Viteză maximă (km/h): 200
Consum mediu (l/100 km): 4,1
Emisii CO2 (g/km): 139

Eficiența este cuvântul pe care Corolla mizează.

Citeste si...

Stephan Pelger și Mini Paceman: Farmecul stă în detalii
Jojo & Opel Adam: Romantismul alegerii raționale

Lasa un comentariu:

Comentarii