Advertisement
PICTORIALE, Pictoriale Ladies in Motion — mai 11, 2015 at 11:15 am

Loredana și Mercedes-Benz Clasa C – Sunetul perfecțiunii

by

F87A4605

Nu e ușor să atingi un nivel înalt de performanță. Și e și mai greu să reușești de-a lungul timpului să menții acest nivel, dar Loredana și Mercedes-Benz sunt exemplele care demonstrează că prin muncă, pasiune și inspirație, perfecțiunea poate fi atinsă.

 

A trecut ceva vreme de când un producător auto a izbutit să aducă pe piață un model care să schimbe cu totul standardele. Și nu cu puțin, nu doar pentru câțiva, ci incontestabil, pentru toată lumea. Mercedes-Benz a reușit, prin Clasa C, să ne uimească pe toți, să schimbe regulile jocului în segmentul limuzinelor premium și să-și trimită rivalii înapoi în camera de proiectare.

“Pentru mine contează, în egală măsură, și design-ul și caracterul practic. Când toată lumea e cu ochii pe mine, mașina trebuie să arate foarte bine, să fie curată și îngrijită. Iar pentru mine e important să fie confortabilă, practică și să mă ducă în siguranță la concerte.”, ne spune Loredana Groza.

Dacă și pentru tine contează imaginea, dar la fel de importante sunt și confortul, rafinamentul și eleganța, atunci Mercedes-Benz Clasa C este mașina pe care o așteptai. Iar pentru liniștea ta, sub această caroserie frumos desenată, cu forme care reprezintă pe de-a-ntregul fluiditate și naturalețe, se ascunde tehnologie germană de top. Pornind de la motorizări, transmisie sau suspensie, până la direcție și echipamente de siguranță, totul a fost conceput și realizat cu un sigur scop în minte: acela de a construi cea mai bună limuzină premium din segment. Iar rezultatul spune tot.

Clasa C reprezintă “asaltul” Mercedes-Benz în lupta pentru titlul de lider al clasei premium. “Îmi plac ultimele modele ale celor de la Mercedes. Au un design aparte, care mă inspiră. În timpul turneului, întâmplarea a făcut să mă aflu în Brașov chiar în timpul lansării noilor GLA și Clasa C, așa că am participat și eu la eveniment, le-am testat și mi-au plăcut foarte mult. M-a încântat faptul că au pus accentul atât pe design, cât și pe tehnologie. Pur și simplu, nu ai ce să ceri mai mult.”, declară Loredana într-una din pauzele ședinței foto. “Pe lângă design și tehnologie, mai contează un lucru: să știi că poți avea încredere în mașina ta. ML-ul pe care îl conduc acum nu m-a lăsat niciodată la greu. E o mașină confortabilă, puternică și suficient de spațioasă pentru a-mi putea transporta lejer toate ținutele de scenă. E foarte important, atunci când pleci de acasă pentru 4-5 concerte la rând, să știi că ai la tine tot ce îți trebuie. Iar pentru că are geamuri fumurii mă pot schimba în mașină, mă pot odihni foarte bine. Și îmi face și masaj după concert.”, continuă Loredana râzând.

Este foarte important pentru o mașină din clasa premium să reușească, atunci când te afli la volanul ei, să te izoleze de lumea din jur. Iar interiorul lui Mercedes-Benz Clasa C este o bijuterie arhitecturală, un loc de liniște și pace, un exemplu de rafinament și eleganță și, mai ales, un loc în care simți ce înseamnă cu adevărat interiorul unei limuzine premium. Fiecare detaliu este atent realizat, construit din cele mai bune materiale. Fiecare buton pe care îl atingi îți lasă senzația de obiect prețios, solid, durabil, care nu se va pierde în timp, iar scaunele și poziția la volan oferite de Clasa C ar trebui studiate la “ora” de ergonomie. Iar odată ce te-ai obișnuit cu eleganța interiorului și ai pornit la drum, Clasa C îți demonstrează prin tehnologie, motor, suspensie și transmisie, că o mașină poate fi o operă de artă.

Puternic, dar eficient, rafinat, elegant și silențios, Clasa C bifează din start toate atuurile pe care o limuzină premium trebuie să le îndeplinească. Conducându-l, pare că te desprinzi de lumea ce te înconjoară și că te afunzi într-o oază de relaxare și confort. “Îmi place foarte mult să conduc, dar sunt momente în care, din cauza oboselii sau a distanțelor foarte lungi, e mult mai comod să am un șofer. Iar un model Mercedes este mașina ideală în care pot să-mi încălzesc vocea, să mă gândesc la ce voi face pe scenă sau, pur și simplu, să vorbesc la telefon. În mașină, am lumea mea.”, ne mai spune Loredana.

Practic, la sfârșit de zi, după toate agitația, forfota și nebunia orelor “de birou”, drumul spre casă va fi mult mai plăcut și mai relaxant la volanul unui Mercedes-Benz Clasa C.

 

Mercedes-Benz Clasa C 220 BlueTEC

Preț (cu TVA): de la 39.060 euro

Putere (CP/rpm): 170/3.000

Cuplu (Nm/rpm): 400/1.400

0-100 km/h (s): 8,1

Viteză maximă (km/h): 234

Consum mediu (l/100 km): 4,0

Emisii CO2 (g/km): 103

Tehnologie dusă la stadiul de artă.

 

Highlight:

Interiorul noii Clase C te îmbrățișează ca pe un prieten vechi și te va face să te simți ca acasă.

 

Credite:

Make-Up & Hair: Beauty District

Locație foto: Stejarii Country Club, Strada Jandarmeriei, nr. 14, Sector 1, București. www. stejariicountryclub.ro

Stilist: Alina Dăscălescu

 

Vestimentație:

  1. Trench și cercei: Elisabetta Franchi, magazin Icon // Cizme: Versace
  2. Ie: Valendina Vidrașcu // Cizme: Versace // Bijuterii: Andresco // Fusta:

Citeste si...

Ileana Badiu & BMW X5 - Perfect Match
Interviu video: Gheorghe Hagi - Drumul spre performanță

Lasa un comentariu:

Comentarii