Advertisement
Ladies in Motion, PICTORIALE, Pictoriale Ladies in Motion — martie 31, 2015 at 11:52 am

Ileana Badiu & BMW X5 – Perfect Match

by

Ileana-Badiu-BMW-X5-15

Ileana Badiu este o femeie puternică și are nevoie de o mașină la fel de puternică, așa că se lasă convinsă de SUV-ul bavarez.

 

Dependența de mobilitate, necesitatea unui mijloc de transport independent, precum și „graba“ sau agitația de zi cu zi ne obligă să avem în permanență o mașină la dispoziție. Iar dacă ești o persoană publică, activă, care are agenda plină zi de zi și dacă ai grijă de imaginea ta, atunci mașina pe care o conduci trebuie să aibă, la rândul ei, grijă de tine, în toate momentele.

„Conduc modelul BMW X5 de mai bine de zece ani. Este o mașină de care m-am îndrăgostit după ce am experimentat o serie de alte SUV-uri și simt că întrunește toate criiterile care sunt importante pentru mine. Și mă refer aici la siguranță, confort, design și, de ce nu, putere. Pe de altă parte, conducând același model de mașină, am simțit cât se poate de bine diferența de la o generație la alta, iar acum a sosit momentul să mă urc la volanul ultimului model BMW X5. De-a lungul acestor mulți ani în care am fost posesor de BMW X5 nu am avut nimic de reproșat mașinii. Singurul aspect mai puțin pozitiv a fost faptul că, din diverse motive, nu am putut să achiziționez noul model de la dealerul din București. Dar tot răul spre bine, întrucât am primit o ofertă foarte bună din partea altui dealer, așa că pot spune că sunt fericita posesoare a noului BMW X5, ne spune Ileana Badiu, Managing Partner al companiei de comunicare Wunderman România.

BMW X5 a fost prima mașină din segmentul său care a adus în clasa SUV-urilor sportivitatea, confortul și rafinamentul pe care un om de bussines le așteaptă de la mașina sa. Până la apariția modelului BMW X5, segmentul 4×4 era destinat într-o proporție semnificativă ieșirilor în teren accidentat și mai puțin întâlnirilor de afaceri. Dar bavarezii au reușit să schimbe acest lucru și, cel mai important, au reușit să evolueze de la generație la generație și să demonstreze că BMW X5 își merită un loc în topul SUV-urilor premium. Putem spune fără doar și poate că BMW X5 este o mașină completă ce oferă nu doar o experiență unică celui de la volan, ci și un nivel superior de confort și rafinament.

„Sunt o persoană extrem de activă și timpul este foarte important pentru mine. Încerc pe cât posibil să am o viață cât mai echilibrată și să îmi împart timpul astfel încât să fiu impecabilă la «job», dar să nu neglijez în niciun fel viața de familie și, din când în când, să am grijă și de mine. Și pentru a putea să fiu în fiecare zi pregătită, mașina pe care o conduc trebuie să îmi ofere liniștea de care am nevoie. E adevărat că urăsc aglomerația din București, cu sensuri unice care nu par a avea vreo logică, precum și lipsa locurilor de parcare. Dar tocmai în aceste situații BMW X5 iese în evidență și reușește prin interiorul foarte confortabil să mă izoleze oarecum de agitația nebună din jurul meu“, continuă Ileana Badiu.

Din punctul meu de vedere, BMW X5 este mașina de familie perfectă, din toate punctele de vedere. În primul rând, BMW X5 oferă siguranță de top pentru pasagerii săi. Mai apoi, la capitolele spațiu și caracter practic nu încape nicio discuție legată de abilitățile sale de a face față cu brio unei excursii cu toată familia la bord. În plus, faptul că BMW X5 se conduce la fel de ușor și de bine ca o limuzină din clasa premium îți înlesnește sarcina de a conduce în traficul aglomerat din București.

Cu un motor diesel, de 3,0 litri, ce dezvoltă 258 de cai-putere, și ajutat de o transmisie automată cu opt rapoarte, BMW X5 ridică din nou standardul în clasa SUV-urilor premium. Nimeni nu poate spune că mașina duce lipsă de putere, cu atât mai mult ținând cont de faptul că sprintul 0-100 km/h durează doar 6,9 secunde, punând X5-ul în fața multor alte modele rivale. Și pentru că tot ne apropiem de iarnă, X5 vine la pachet și cu sistemul de tracțiune integrală xDrive, astfel că nu vei mai avea nicio problemă cu zăpada depusă pe carosabil.

BMW X5 este o mașină perfectă, multifuncțională, care impresionează prin rafinament, confort, siguranță și putere. În interior te bucuri de cele mai bune materiale disponibile, dar și de o serie de echipamente care vor schimba complet modul în care vezi mașinile, modul în care conduci și, cel mai important, vei simți că timpul petrecut la volan nu este pierdut ci, din contră, este câștigat.

 

Highlights:

Detaliile noului BMW X5 sunt impresionante și îți dai seama de asta înainte de a te urca în mașină. Doar simțind cheia în mână realizezi că ai de-a face cu o mașină perfectă.

iDrive, sistemul multimedia ce echipează noua generație a modelului BMW X5, este unul dintre cele mai performante, mai complete și mai bine organizate din întreaga industrie auto.

Citeste si...

Călin Goia si Seat Leon FR: Respect reciproc
Cătălin Ștefănescu și Mercedes-Benz GLC: Aspirații elevate

Lasa un comentariu:

Comentarii