Advertisement
PICTORIALE — decembrie 27, 2017 at 12:01 pm

Andi Moisescu și Mercedes-Benz Clasa E All-Terrain: Rezultatul pragmatismului

by

Rezultatul pragmatismului

Andi Moisescu nu cred că mai are nevoie de vreo introducere. Însă Mercedes-Benz Clasa E All-Terrain este un nou-venit, gata să se impună în topul unui segment restrâns.

Text: Andrei Barbu   Foto: Dragoș Savu

Cu toții suntem, conștient sau nu, în căutarea mașinii perfecte. Mașină care trebuie să fie suficient de spațioasă pentru vizitele la Ikea. Trebuie să fie confortabilă, rafinată și pregătită orcand pentru excursii spontane. Pe lângă asta trebuie să fie plăcut de condus, dinamică, dar să nu consume mult. Mai trebuie să arate bine, să fie elegantă și să poată fi condusă spre partiile de schi, dar și la o cină cu dichis. Și, dacă tot căutăm perfecțiunea, această mașină ar trebui să se descurce binișor și în afara asfaltului. Ei bine, noi am fost învățați că perfecțiunea nu există. Dar ce ne facem dacă ne întâlnim cu ea? Știm să o recunoaștem?

„Îți spun sincer, mi-a fost greu să înțeleg cât de multe lucruri poate face Clasa E All‑Terrain. Pentru că, pur și simplu, nu ți se pare normal ca o mașină să înghită atât de multe bagaje, să meargă atât de bine, să îți ofere atât de mult confort și, pe deasupra, să te ducă fără nici cel mai mic stres până la baza pârtiei“, îmi spune Andi Moisescu.

„Printre primele drumuri cu mașina a fost unul spre Austria, la snowboard. Îți dai seama, că au intrat toate plăcile, tot restul echipamentului și am stat cu toții foarte relaxați. Îți spun, mi-a fost greu să accept că se poate“, continuă Andi. Clasa E All‑Terrain de la Mercedes‑Benz este genul de mașină care îți promite că le poate face pe toate, oricand, fără să strâmbe din nas nici când trebuie să urce pe munte, nici când o scoți la un drum lung pe autostradă. Cu o gardă la sol impresionantă, cu tot spațiul la care te aștepți de la un Clasa E T-Modell și cu dinamica unei limuzine premium, această mașină poate ilustra perfecțiunea.
Cu un sistem de suspensie pneumatică – AIR BODY CONTROL –, care reglează garda la sol în funcție de modul de deplasare și care nu are nicio emoție atunci când drumul devine greu accesibil, cu un sistem avansat de tracțiune integrală în combinație cu motorizări și transmisii de top, E All-Terrain este cu siguranță una dintre cel mai complexe și complete mașini dinsponibile în acest moment pe piață.
„Poți ridica sau coborî garda la sol, ai tracțiune integrală oricând, ai un super-portbagaj și, înainte de toate, ești într-un Mercedes‑Benz. Așa că nivelul de încredere pe care ți-l oferă mașina este unic“, adaugă Andi Moisescu.

_SSD0859

Este la fel de versatil ca un SUV, dar are un plus evident de stil și eleganță.

medie_SSD0869

„Nivelul de încredere pe care ți-l oferă mașina este unic.“ – Andi Moisescu

Versiunea de motorizare pe care o conduce Andi – E 220 d 4MATIC – este și ea una dintre cele mai versatile din gamă, oferind poate cel mai bun compromis între putere, dinamică, rafinament și consum de combustibil. Propulsorul de 2,0 litri dezvoltă 194 de cai-putere și un moment motor maxim impresionant: 400 Nm.
În plus, în combinație cu sistemul de tracțiune integrală 4MATIC și alături de cutia automată cu nouă trepte, E All-Terrain devine alegerea ideală pentru cei mai raționali și mai pretențioși dintre noi. „Mașina este foarte confortabilă și foarte ușor de condus. Pe lângă faptul că transmisia automată este super-rapidă și nu simți nicio schimbare de treaptă, E All‑Terrain are și foarte multe sisteme noi de asistență. Adică are la bază cea mai inteligentă limuzină din lume, nu? Și siguranța în mașină e foarte importantă, iar aici E-ul excelează din toate punctele de vedere”, îmi mai spune Andi Moisescu. Gama de sisteme de siguranță pe care E All‑Terrain le pune la dispoziția ta este impresionantă și include absolut tot ce ți-ar putea trece prin cap.

Prin urmare, e ușor să te simți protejat atunci când ești la bordul acesti mașini. Mercedes-Benz Clasa E All-Terrain este un exemplu de eficiență, rafinament și polivalență. Este multifuncțional în cel mai bun sens al cuvântului și te rasfață cu un interior premium. Este genul de mașină care te va duce oriunde, de la un eveniment de gală în centru orașului, până la cabana izolată de pe munte. Iar drumul dintre cele două destinații va fi unul relaxant, sigur și fără nici cea mai mică bătaie de cap.

medie_SSD0905

Tracțiunea integrală și garda la sol înaltă îi oferă abilități reale în afara șoselei.

Mercedes-Benz Clasa E 220 d 4MATI C All-Terrain

PREȚ de listă cu TVA (euro): 60.714
PUTERE (CP/rpm): 194/3.800
CUPLU (Nm): 400
0-100 km/h (s): 7,8
VITEZĂ MAXIMĂ (km/h): 233
CONSUM MEDIU (l/100 km): 5,2
EMISII CO2 (g/km): 137

Citeste si...

Răzvan Fodor și Opel Zafira - Family guy
Iulia Albu și MINI John Cooper Works: Arta capriciilor

Lasa un comentariu:

Comentarii