Advertisement
Lifestyle — martie 31, 2015 at 12:02 pm

Masculinitatea…

by

IMG_0706Din cauza activităților stresante, a condițiilor de mediu nesatisfăcătoare și a alimentației tot mai spoliate de micronutrienți, tot mai mulți domni se confruntă cu neplăceri mai mici sau mai mari vizavi de sfera sexualității masculine.

Dr. Albu Horațiu: Președintele Societății Române de Medicină Ortomoleculară.
Consultații la Centrul de Fertilizări In Vitro – Columna Medical Center (Țepeș Vodă 51, București, tel. 021.308.80.80)

Observațiile noastre (care se corelează cu cele din America, Occident și Japonia) indică faptul că alimentația nepotrivită și mai ales anumite carențe micronutriționale au roluri cheie în apariția acestor perturbări care la început sunt doar funcţionale, dar în timp pot deveni chiar organice.

După o experiență personală de mai bine de 10 ani în domeniu, am dezvoltat o schemă alimentară extrem de simplă dar redutabilă în echilibrarea pe cale micronutrițională a tendințelor către acest tip de patologie, în menţinerea unei bune sănătăţi şi a funcţionalităţii ireproşabile a organismului din acest punct de vedere. Rezultatele schemei sunt rapide, iar introducerea ei între obiceiurile alimentare zilnice aduce beneficii importante – pe termen lung – întregului organism.

Schema este simplă și constă în introducerea câtorva produse alimentare și preparate dietetice care – prin compoziţia şi calitatea lor ireproşabilă – vin să furnizeze organismului exact acei nutrienţi care sunt solicitaţi în exces de cea mai masculină parte a noastră.

Astfel, pentru a obţine o cât mai îndelungată sănătate și o optimizare funcțională, trebuie – din punct de vedere alimentar – să apelăm la câteva mici stratageme:

1. Să înlocuim îndulcitorii (zahăr, miere, zaharină etc.) cu un produs ce conţine foarte multă fructoză. De regulă, prescriu BIO NaturGreen Îndulcitor Sirop Negru de Agave cu Indice Glicemic Scăzut.

2. Să introducem în alimentația zilnică rodia. Pentru calitatea excepțională și modul facil de utilizare, prescriu pentru pacienții mei câte 30–60 ml pe zi de BIO Rabenhorst Suc Mamă de Rodii.

3. Să creștem consumul de alimente care conțin cantități importante de grăsimi polinesaturate (pește oceanic gras, uleiuri vegetale de calitate ridicată). Vă sfătuiesc spre utilizarea zilnică a circa două linguri din unul dintre următoarele uleiuri: BIO Vitaquell Ulei OMEGA 3 DHA, BIO Vitaquell Ulei Virgin Nerafinat din Semințe de Cânepă, BIO NaturGreen – RAW FOOD – Ulei virgin de Cânepă de prima presare la rece.

4. Atunci când suspectați cel mai mic semn de disfuncționalități în acest segment este timpul să apelați la SPERMOTREND, câte o capsulă de 2 ori pe zi și neapărat la sfaturile unui androlog.
Este de notorietate faptul că Nutriția Ortomoleculară joacă un rol de prim rang în medicina modernă anti-aging precum și în tratamentul oricărei afecțiuni cronice sau degenerative care necesită un anume regim igieno-dietetic. Având educația și resursele necesare, de ce să nu beneficiem de ani mai mulți și mai buni alături de cei dragi? •

 

 

Citeste si...

Bogdan Albulescu a purtat țintă Trends by Adina Buzatu la premiera din Berlin a filmului “Ilegitim”
Posesorii de Dacia din Marea Britanie sunt invitați la Dacia Day unde vor testa mașini, vor trage cu...

Lasa un comentariu:

Comentarii