Advertisement
Lifestyle — iulie 21, 2016 at 11:48 pm

Haine și accesorii Brooks Brothers pentru o ținută elegantă potivită mersului la plajă

by

Colecțiile Brooks Brothers ne arată că nu trebuie să renunțăm la stilul elegant atunci când alegem ținuta pentru mers la plajă.

Eleganța nu cunoaște sezon sau ocazie. Și te poate defini chiar și în momente mai puțin formale, cum ar fi mersul la plajă. Iar Brooks Brothers, una dintre cele mai respectate companii americane din domeniul vestimentar, ne oferă o gamă de haine și accesorii care îți asigură rafinamentul chiar și în contextul mai dezinvolt al mersului la plajă. Prestigiul creat din 1818 până în prezent în rândul elitei creatorilor de vestimentație de înaltă calitate este reflectat și de faptul că Brooks Brothers este recunoscut drept un furnizor tradițional de costume pentru președinții Statelor Unite ale Americii. Acest fler pentru prestanță este reflectat inclusiv în selecția de haine și accesorii pretabile pentru o ținută de plajă elegantă. Colecțiile mărcii americane sunt disponibile în primul magazin Brooks Brothers din România, amenajat în incinta Băneasa Shopping City din București.

Iată care sunt recomandările Gentleman’s Car pentru o ținută de plajă elegantă, configurată din haine și accesorii selectate din colecțiile Brooks Brothers:

Pantaloni scurți
Brooks Brother oferă o varietate de pantaloni scurți, care pun accent pe eleganță, după cum putem vedea în cazul Paisley Print Shorts sau Heathered Gingham Bermuda Shorts. Ambele modele sunt făcute din bumbac.

shorts

Tricouri
Un simplu tricou de calitate poate să denote stil. Modele Golden Fleece Slim Fit Performance Polo Shirt sunt disponibile într-o paletă largă de culori și sunt făcute din bumbac tratat pentru a nu își pierde culoarea și pentru a nu se micșora la spălare. De asemenea, modelele de tricouri cu linii orizontale Original Fit Even Stripe Performance Polo Shirt sau Original Fit Multi-Texture Stripe Polo Shirt pot fi asortate cu pantaloni scurți monocromi. Ne-a atras atenția și modelul elegant Micro-Dot-Print Polo Shirt, din colecția Red Fleece.

RP00098_NAVY

 

Sandale și papuci
Pielea de calitate, talpa de cauciuc aderentă și designul stilat definesc modelele de sandale și papuci din colecția Brooks Brothers. Poți opta pentru Leather Flip-Flops, făcuți în SUA, sau pentru modelele de sandale Leather Criss-Cross Sandal (piele de vițel) sau Double Strap Leather Sandals (piele Nappa), făcute în Italia.

Pălării și șepci
O simplă șapcă sau o pălărie ceva mai stilată pot completa ținuta pentru plajă și te protejează de soare. Exemple sunt Chino Baseball Hat și Straw Block Hat.

Geantă de plajă
Desigur, poți alege din portofoliul Brooks Brothers și o geantă potrivită pentru plajă, în care pot intra prosoape, pălării, portofelul, telefonul, crema pentru protejarea pielii împotriva razelor ultra violete, o carte pe care doriți să o citiți sau alte obiecte necesare. Modelul Prep Tote este foarte potrivit, deoarece materialul din care este făcut are o finisare care respinge apa. Interiorul acestei genți este spațios și include buzunare pentru a face ușor de găsit anumite obiecte. Combinația de culori (alb, albastru Navy și roșu), precum și elementele îmbrăcate în piele, cum sunt mânerele, subliniază stilul elegant Brooks Brothers.

Și pentru că tot am amintit mai devreme de carte pe care ai putea să o citești pe plajă. Îți recomandăm colecția de cărți Brooks Brothers care îți oferă sfaturi despre ținuta, comportamentul și eticheta de gentleman. Pe lângă clasicele “How to be a Gentleman”sau “A gentleman gets dressed up”, poți citi “A gentleman abroad ” sau chiar și cartea “How to raise a gentleman”, care te învață cum să îți crești fiul pentru a se comporta precum un gentleman veritabil.

Ochelari de soare
Brooks Brothers propune atât modele proprii de ochelari de soare, cât și modele ale celebrei mprci Ray-Ban. Iar opțiunile sunt multiple. Există modele din plastic, precum Brooks Brothers Plastic Square Framed Sunglasses, dar și cu cadre metalice, cum ar fi Brooks Brothers Pilot Sunglasses sau Aviator Sun Glasses. Dintre alternativele Ray-Ban, câteva exemple ar fi Ray-Ban Aviator Sunglasses cu model Gingham, Aviator Sunglasses cu model Tartan sau Wayfarer cu model Madras.

Alte accesorii
Brățările Kiel James Patrick pentru Brooks Brother sunt în ton cu sezonul de vară și cu contextul de plajă, având drept element principal o ancoră de alamă. Exemple de modele cu design desebit sunt Kiel James Patrick Green and Brown Leather Braided Bracelet, Kiel James Patrick Signature Tartan Wrap Bracelet sau Wrap Bracelet by Kiel James Patrick. Acestea sunt făcute din combinații de mătase, lână și piele.


Brățările pot fi asortate și modele de curele din portofoliul Brooks Brothers. Unele sunt făcute de Kiel James Patrick, cum ar fi Kiel James Patrick BB#1 Braided Belt.

MV00118_NAVY-NATURAL-BURGUNDY

Citeste si...

Transilvania Calling - Travel BMW M550d
VIDEO: Mercedes-Benz închiriază modele SL clasice pentru vacanțe de vis prin Europa

Lasa un comentariu:

Comentarii