Advertisement
Experiente — octombrie 23, 2016 at 11:57 pm

VIDEO: Interviu Andi Moisescu – Viața la volanul noului Mercedes-Benz Clasa C T-Modell

by

Andi Moisescu, realizatorul Apropo TV, probabil cea mai cool emisiune despre subiecte cu miez din România, ne povestește despre viața la volanul noului Mercedes-Benz Clasa C T-Modell.

Andi Moisescu a schimbat modelul Mercedes-Benz GLA cu noul Mercedes-Benz Clasa C T-Modell. De ce? Aflați din interviul pe care ni l-a oferit chiar de la volanul noului break.
În primul rând, versatilitatea superioară a modelului break dotat și cu tracțiune integrală se potrivește de minune pasiunii pentru snowboarding a lui Andi. Plăcerea de a face sporturi o împarte cu copii săi, pe care îi preia din skatepark cu Clasa C T-Modell având loc inclusiv pentru bicicletele acestora. Este o mașină pe care o descoperi la drum lung și pe care o alimentezi la două săptămâni datorită motorizării eficiente 220 d, după cum spune Andi. Acestea sunt doar câteva dintre concluziile pe care Andi Moisescu le desprinde din viața la volanul lui Mercedes-Benz Clasa C T-Modell.

CLICK AICI pentru a urmări și interviul despre preferința sa pentru modelele Mercedes-Benz și experiența de la volanului modelului GLA. 

Citeste si...

Interviu Marin Dumitrescu - Poveștile rămân
Filozofia Porsche

Lasa un comentariu:

Comentarii